Prima pagină » Local » Şoferul care a omorât o femeie ieri dimineaţă la Leţcani şi a fugit de la faţa locului a fost reţinut în această seară pentru 24 de ore! – Exclusiv, Galerie Foto, Video

Şoferul care a omorât o femeie ieri dimineaţă la Leţcani şi a fugit de la faţa locului a fost reţinut în această seară pentru 24 de ore! – Exclusiv, Galerie Foto, Video

15 dec. 2020, 19:53,
Antonia Ceausu în Local

Şoferul care a omorât o femeie ieri dimineaţă la Leţcani şi a fugit de la faţa locului a fost reţinut în această seară pentru 24 de ore.

Ce a avut de ascuns conducătorul auto? Deși nu era băut și avea permis de conducere acesta și-a abandonat autoturismul pe câmp și a fugit de la locul accidentului

Accident mortal la Lețcani. Ieri dimineață o femeie a fost omorâtă în urma producerii unui accident în localitatea ieșeană Lețcani. Imediat după impact conducătorul auto s-a făcut nevăzut. Oamenii legii l-au căutat ore întregi. Lucrul care a ridicat semne de întrebare a fost acela că, deși șoferul avea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolie, și-a abandonat autoturismul pe câmp și a fugit.

Accident mortal la Iași. În dimineața zilei de ieri o femeie a fost omorâtă în urma producerii unui accident în localitatea ieșeană Lețcani.  Șoferul care conducea un vehicul marca Mitsubishi a lovit în plin o femeie. Imediat după s-a dat jos, a văzut-o pe femeie întinsă pe carosabil inconștiență, s-a urcat înapo la volan și s-a făcut nevăzut. Martorii au fost cei care au sunat la numărul unic de urgență 112. Din păcate, echipajul medical care a ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru femeie.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Lețcani s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că șoferul unui autoturism a surprins și accidentat o femeie, iar ulterior a părăsit locul accidentului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Vehiculul implicat în evenimentul rutier a fost găsit la câțiva kilometri distanță

Oamenii legii au găsit vehiculul implicat la câțiva kilometri distanță. Acesta era abandonat pe un câmp din zona Breazu. Șoferul ar fi sunat singur la 112 și și-ar fi recunoscut fapta.

„În urma continuării cercetărilor, polițiștii au depistat autovehiculul care ar fi fost implicat în accident pe un teren viran în extravilanul localității Breazu. A fost identificat și bărbatul care ar fi condus autoturismul, un bărbat de 34 de ani, care a fost condus la audieri la sediul Poliției Rutiere”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Conform unor surse din cadru anchetei, se pare că șoferul a declarat că a fugit din cauza faptului că s-a speriat.

S-a aflat identitatea șoferului fugar

Conducătorul auto care a provocat accidentul de la Lețcani este Constantin Ionasescu, un bărbat din comuna Erbiceni. Se pare că în momentul producerii accidentului în autoturism se aflau trei persoane. Pe numele lui Constantin Ionasescu a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Acesta ar putea ajunge în spatele gratiilor în cazul în care va fi găsit vinovat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *