Prima pagină » Local » Şoferul care a murit după ce a intrat într-o depăşire periculoasă şi a acroşat un TIR, în Poieni, era băut

Şoferul care a murit după ce a intrat într-o depăşire periculoasă şi a acroşat un TIR, în Poieni, era băut

29 iul. 2021, 15:36,
Elena Nicoleta BUJOR în Local

În localitatea Poieni din judeţul Iași, în data de 23 iulie 2021, s-a produs un accident rutier mortal. Un şofer din Schitu Duca care se angajase într-o depăşire periculoasă şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR. Potrivit medicilor legiști, bărbatul consumase băuturi alcoolice.

Pompierii care au intervenit la fața locului l-au găsit pe şofer blocat în maşina iar echipajul medical nu a mai putut face nimic, ci doar să declare decesul acestuia.

Şoferul care a decedat în accidentul rutier din judeţul Iași a vrut să depăşească 3 mașini

Pe drumul Iași – Schitu Duca, în dreptul localităţii Poieni s-a produs un accident rutier mortal în care şi-a pierdut viaţa un şofer în vârstă de 33 de ani. Şoferul se angajase într-o depăşire deosebit de periculoasă.

Acesta a intrat în depăşirea a trei autoturisme, moment în care de pe contrasens venea un TIR. Din păcate, niciun şofer nu a putut să se evite iar şoferul autoturismului marca Volkswagen Passat a intrat în partea stângă a TIR-ului, ulterior ieşind de pe carosabil. Conform pompierilor, acul din bord s-a oprit la 140 km/h. Pompierii au intervenit de urgență iar când l-au scos din mașină acesta nu a mai putut fi salvat.

Circulaţia pe tronsonul de drum a fost blocată zeci de minute până ce stradă a fost degajată. În cele din urmă, traficul a fost reluat.

La fața locului s-au deplasat pompierii, echipaje medicale, criminaliștii dar şi poliţiştii rutieri.

Ce spun pompierii despre accidentul mortal din localitatea Poieni

Potrivit comunicatului oficial, autorităţile susţin faptul că în accidentul rutier mortal din Poieni au fost rănite două persoane. Concret, şoferul decedat se mai afla, în momentul impactului, cu incă o persoană în maşină. Din nefericire, pentru şofer nu s-a mai putut face nimic iar pasagerul din dreapta, fiind soţia sa, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Pe data de 23 iulie 2021, în jurul orei 02:49, un echipaj de intervenţie cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD, împreună cu alte echipaje medicale de la SAJ Iași au intervenit la un accident rutier produs între un TIR și un autoturism, în dreapta localităţii Poieni din comună Schitu Duca. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a 2 persoane din autoturismul marca Volkswagen  Passat. Ambele persone erau încarcerate iar şoferul, în vârstă de 33 de ani a fost găsit inconsient. În schimb, pasagerul din dreapta, o femeie în vârstă de 31 de ani era conştientă dar încarcerată. După realizarea manevrelor specifice, concomitent cu acordarea primului ajutor de urgență, pasafera a fsot transportată la spital cu diverse politraumatisme. Totuşi, din păcate, pentru şofer a fost declarat decesul. Conducătorul TIR-ului a refuzat evaluarea medicală”, au transmis autorităţile ieşene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`