Prima pagină » Local » Şoferul beat care a provocat accidentul rutier din Păcurari nu este la prima abatere. Are dosar penal tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice – EXCLUSIV/FOTO

Şoferul beat care a provocat accidentul rutier din Păcurari nu este la prima abatere. Are dosar penal tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice – EXCLUSIV/FOTO

21 iul. 2021, 11:04,
George Cristian în Local

Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului rutier care s-a produs în zona Păcurari din judeţul Iași. Se pare că şoferul beat care a provocat evenimentul rutier mai are un dosar penal tot pentru conducere sub influenţa alcoolului. La acea dată, poliţiştii l-au prins pe bărbat având o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În cursul nopţii trecute, acelaşi şoferi a provocat un accident rutier care s-a soldat cu rănirea uşoară a două persoane. Altfel spus şi de această dată, şoferul a fost prins având o alcoolemie de 0.82 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.

Şoferul care a provocat accidentul rutier din Păcurari nu era la prima abatere

Informaţiile apărute par să îl înfunde tot mai tare pe bărbatul care a provocat accidentul rutier din Păcurari care nu este la prima abatere de acest gen. Bărbatul a fsot prins, de poliţiştii rutier în aprilie 2021 conducând un autoturism după ce consumase alcool. Așadar, la acea dată, bărbatul prezenta o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot la acea dată, poliţiştii ieșeni l-au deposedat de permisul de conducere şi i-au întocmit dosar penal. Totuşi, bărbatul nu s-a liniştit iar aseară a comis un accident rutier:

Conducătorul auto are permisul suspendat întrucât este cercetat într-un dosar penal de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe,întocmit în urma depistării de către polițiștii Secţiei 1 Poliție Iaşi, la data de 01.04.2021, în timp ce conducea un auto având o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. au explicat oamenii legii.

Cum s-a produs accidentul de marţi din Păcurari

Marți seara, 20 iulie, un apel la 112 a semnalat un accident rutier în cartierul Păcurari, din municipiul Iași. Potrivit informațiilor obținute de reporterii Cotidianului BZI, mai multe autoturisme sunt implicate.

Este vorba despre un accident rutier în lanț, în care au fost implicate patru autoturisme. Cel care a provocat accidentul a fost șoferul de pe un autoturism marca Volkswagen, care a fost depistat cu 0,82 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a lovit în plin un autoturism Volkswagen Pollo, care a intrat într-un alt Volkswagen. Cel din urmă a lovit la rândul său un autoturism marca Skoda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *