Prima pagină » Local » Șoferul autoturismului marca BMW care a fost lovit de tânărul teribilist în accidentul de la Gară consumase alcool – EXCLUSIV/FOTO

Șoferul autoturismului marca BMW care a fost lovit de tânărul teribilist în accidentul de la Gară consumase alcool – EXCLUSIV/FOTO

01 iun. 2021, 13:14,
în Local

Iașul a fost sub, să zicem, asediul orchestrat de un şofer teribilist care a provocat accidente rutiere de la Lețcani la Iași. Ultimul accident, și cel mai grav, produs de şofer s-a consumat în zona Gară din Iași. Vorbim despre un impact puternic în care au fost implicate 5 maşini.

Totuşi, oamenii legii au testat cu aparatul de alcooltest pe toţi şoferii implicaţi în evenimentul rutier. În cauză, aceştia au constatat faptul că şoferul autoturismului marca BMW consumase alcool. Acesta avea o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, oamenii legii i-au reţinut permisul de conducere.

 

Un șofer a provocat accidente rutiere de la Lețcani la Iași

În cursul zilei de 1 iunie 2021, un șofer teribilist a condus de la Lețcani spre Iași. Acesta a provocat mai multe accidente rutiere iar cel mai grav, și cel care a dus la prinderea lui, a fost în zona Gară din Iași. Firul evenimentelor a fost pus cap la cap de reporterii BZI.RO pe baza mărturiilor făcute de oamenii care au asistat la scenele ireprobabile. Vorbim despre faptul că autorul accidentului a produs mai multe accidente atât în Lețcani cât și în Valea Lupului dar și în municipiul Iași.

După valul de accidente, șoferul a intrat într-un autoturism marca BMW care la rându-i a acroșat alte autoturisme. De altfel, șoferul autoturismului marca BMW consumase alcool.

În altă ordine de idei se pare că șoferul vinovat a devenit nervos, fiind cu greu stăpânit de oamenii legii care au recurs la ajutorul colegilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) Iași. Acesta a fost dus la IML pentru a i se preleva monstre pentru a vedea dacă șoferul a consumat alcool sau droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *