Prima pagină » Actualitate » Șoferiță din Baia Mare, la un pas să fie linșată după ce a lovit cu mașina un copil – FOTO, VIDEO
Șoferiță din Baia Mare, la un pas să fie linșată după ce a lovit cu mașina un copil - FOTO, VIDEO

Șoferiță din Baia Mare, la un pas să fie linșată după ce a lovit cu mașina un copil – FOTO, VIDEO

07 iun. 2022, 18:31, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

În urmă cu câteva ore a avut loc un accident șocant pe o șosea din Baia Mare. Un copil de cinci ani a traversat singur, fără să fie însoțit și fără să se asigure, iar în acel moment a fost lovit în plin de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 25 de ani. Ulterior, șoferița a fost la un pas să fie linșată.

Copilul a fost lovit de șoferița în vârstă de 25 de ani care nu l-a putut evita, întrucât cel mic a sărit în fața mașinii de nicăieri, printre mașinile parcate. Imediat, tânăra a oprit autoturismul și a coborât.

Un copil de 5 ani fost lovit de o mașină în Baia Mare

Tot ea a fost cea care a alertat autoritățile, apelând numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și de prim-ajutor. Medicii au decis ca cel mic să fie transportat de urgență la spital.

După ce copilul a fost transportat la spital, șoferița a fost la doar un pas să fie linșată de mulțimea înfuriată. Potrivit Antena3.ro, zeci de indivizi de etnie romă s-au adunat la fața locului și au început să o amenințe.

Pentru a nu fi lovită, tânăra a încercat să se ascundă într-un magazin aflat în apropiere. S-a baricadat în interior, până când la fața locului au ajuns întăriri. Femeia s-a temut pentru viața ei, iar indivizii continuau să încerce să o atace.

Mașina șoferiței de 25 de ani, complet vandalizată

Până când oamenii legii au ajuns la fața locului, autoturismul femeii în vârstă de 25 de ani a fost vandalizat în totalitate. De asemenea, și magazinul în care a încercat să se ascundă a fost vandalizat și distrus.

Opt echipaje de poliţie şi trei de jandarmi au intervenit la locul incidentului pentru a calma spiritele. Mai mulți bărbați din grupul de indivizi atacatori sunt anchetați pentru distrugere şi tulburarea liniştii publice.

Șoferița este cercetată acum pentru vătămare corporală.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *