Prima pagină » Local » Șoferița care a provocat tragedia din Păcurari ar mai fi fost condamnată în trecut, după ce s-a răzbunat pe fostul iubit

Șoferița care a provocat tragedia din Păcurari ar mai fi fost condamnată în trecut, după ce s-a răzbunat pe fostul iubit

19 iun. 2022, 22:24, 4 ,
în Local

Un accident cumplit s-a petrecut în Iași în urmă cu doar câteva zile. Patru persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au ajuns în stare gravă la spital, după ce o femeie aflată în stare de ebrietate și care conducea cu viteză, a intrat din plin în aceștia.

Femeia consumat băuturi alcoolice, iar mai apoi s-a urcat la volan. Nu se ştie ce lucru a condus-o spre această acţiune, însă puţin timp mai târziu urma să i se schimbe viaţa. Ajunsă în Păcurari a pierdut controlul volanului autoturismului marca Alfa Romeo şi a acroşat 4 muncitori de la Citadin SA.

Femeia a mai fost condamnată în trecut

Potrivit Clujust, se pare că șoferița a mai fost condamnată, în urmă cu 12 ani, la 1 an și 6 luni cu suspendare, după ce, împreună cu mai mulți bărbați, l-a agresat și forțat pe fostul său iubit să ii dea bani, după ce acesta o bătuse. În 2013, a intervenit reabilitarea de drept a condamnatei.

Adina Iuliana Ghervase a purtat anterior numele Catrinar și se pare că, în 2010, când aceasta avea 20 de ani, a fost condamnată definitiv de Tribunalul Galați pentru vătămare corporală, cu circumstanțe atenuante.

„A fost condamnată inclpata Catrinar Adina Iuliana la o pedeapsă de 1 (un) an și 6 (șase) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 194 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 75 lit. a Cod penal (faptă săvârșită la data de 21/22.10.2003).

În temeiul art. 81 Cod penal, s-a dispus suspendare condiționată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 (trei) ani și 6 (șase) luni, stabilit în condițiile art. 82 Cod Penal”, se arată în decizia Tribunalului Galați, care a menținut sentința Judecătoriei Galați din 2008.

Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între femeie și fostul său iubit

Povestea dosarului este destul de dramatică, după cum se arată pe site-ul Clujust. Femeia, în vârstă de 20 de ani, la vremea aceea, împreună cu doi prieteni de-ai săi, un egiptean și un israelian, l-au forțat pe fostul său iubit, student străin la UMF Iași, care o bătuse, să semneze un contract prin care îi dădea, sub formă de tranșe, suma de 2.000 de dolari.

„Partea vătămată K.S. a avut o relație de prietenie cu inculpata Catrinar Adina Iuliana, până în vara anului 2003, când cei doi s-au despărțit, inculpatat C.A.I. începând o relație de prietenie cu inculpatul E. A.H.F. Potrivit declarațiilor inculpatei, motivul despărțirii a fost că partea vătămată ar fi bătut-o, provocându-i o fisură a timpanului.

Întrucât leziunile suferite au necesitat tratament, inculpata C.A.I. a solicitat părții vătămate să suporte cheltuielile aferente tratamentului. Astfel, în luna septembrie 2003, inculpata a sunat-o pe partea vătămată K.S (în timp ce acesta se afla în Israel), pentru a-i spune că atunci când va reveni în România să îi plătească suma de 2.000 de dolari americani. În acest demers, inculpata a fost sprijinită de inculpatul E.A.H.F. (cu care avea o relație la acel moment), la sugestia acestuia spunându-i prin telefon părții vătămate că dacă nu va plăti, „va zbura din România”.

Până la data de 21.10.2003, partea vătămată nu s-a mai întâlnit cu inculpata și nici nu a mai vorbit cu aceasta la telefon.

În seara zilei de 21.10.2003, partea vătămată K.S., care se afla împreună cu martora A.A.S., s-a întâlnit cu inculpații E.A.H.F și A.L.J.S. în barul „F…” din Iași, împreună cu inculpații aflându-se și martorul R.C.C.

Astfel, cum rezultă din declarațiile tuturor celor opt persoane aflate la masa din bar, discuţiile purtate s-auu referit la plata sumei de 2.000 dolari SUA, sumă solicitată de inculpata C.A.I. părții vătămate K.S. ( fostul iubit – n.red . ). Din probele administrate în cauză, rezultă în mod neîndoielnic că partea vătămată nu a recunoscut plata unei asemenea datorii către inculpată, motiv pentru care a fost amenințată de către inculpaţii prezenți la masă cu bătaia și chiar cu moartea.

Discuțiile au durat aproximativ o oră și jumătate , până în jurul orei 00:30 . În timpul discuțiilor, inculpatul E. A.H.F. împreună cu partea vătămată K.S. au părăsit incinta localului, pentru a sta de vorbă între patru ochi. Potrivit declarației părții vătămate , în cursul discuției avute cu inculpatul E. A.H.F. , acesta i-ar fi adresat injurii şi ameninţări cu bătaia.

După ce cei doi au revenit în bar, inculpații i-au propus părții vătămate să semneze un înscris prin care să se oblige să plătească lunar suma de 200 dolari, până la acoperirea sumei de 2.000 de dolari, lucru cu care partea vătămată nu a fost de acord, pentru acest motiv inculpații amenințându-l din nou.

Pentru a pune capăt acestei neînțelegeri , inculpatul E. A.H.F. a propus să meargă cu toții la domiciliul inculpatului A.L.J.S. Astfel, au ieşit cu toții din local ( martorul S.A. părăsise localul cu puțin timp înainte, pentru a vorbi la telefon ), urcându-se în două maşini: într – un autoturism BMW s-au urcat inculpații A.L.J.S , E. A.H.F. şi C.A.I. precum şi partea vătămată K.S. şi martorul R.C.C , iar într-un autoturism Dacia Break au urcat inculpatul HD A , împreună cu învinuitul D.G. Deşi i s – a propus de către inculpatul E. A.H.F. să meargă împreună cu ei cu autoturismul BMW , martorul S.A refuzat, alegând să urmeze celelalte două autoturisme cu un taxi (condus de martorul G.G).

Femeia și complicii săi l-au amenințat pe fostul iubit al acesteia cu un cuțit

În sursa Clujust se mai arată faptul că în timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre inculpați, aceștia au exercitat asupra victimei acte de amenințare, inclusiv cu cuțitul, precum și acte de violență, cu scopul de a-l determina pe bărbat să semneze un înscris prin care să se oblige să plătească suma de 2.000 de dolari.

După semnare, victima s-a întâlnit cu martorul S.A și au contactat poliția, care a suprins inculpații în momentul în care părăseau imobilul cu autoturismul BMV.

Comentarii
  • Bhăiet harrab

    Bretena mia avia 20 de ani atunce și făcea bractică la medecin și se dădea cu bemveul. Adic nu numai cu bemveu ci făcea bine la carici.
    Humorisță de afacere.

  • Orgoliul si prostia se platesc

    Mai devreme sau mai tarziu, totul se plateste. Nota de plata nu vine cand ne asteptam noi, dar vine pana la urma… Din pacate, sunt multi care nu iau in calcul treaba asta si li se pare ca sunt Dumnezei pe Pamant… Din pacate, 4 oameni au trecut dincolo din pricina unei vaci! Dumnezeu sa ii odihneasca si sa-i ia la El!

  • Deci haita asta a rupt belituri de arabitoi, acum va da cu limba in găurile tigancilor de pe celula fitar limba ușoară !

  • cu picamariu la 1 noaptea sparg asfaltul , fac lucrari si incalca legea 61/1991 perturbarea linistii locatarilor. si-au meritat soarta
    cititi legea 61/1991 perturbarea linistii locatarilor.
    foloseau picamar la 01:00 noaptea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *