Prima pagină » Local » Șoferița care a provocat tragedia de la Iași era băută! Avea peste 0,40 miligrame alcool pur în aerul expirat (EXCLUSIV)
Șoferița care a provocat tragedia de la Iași era băută! Avea peste 0,40 miligrame alcool pur în aerul expirat (EXCLUSIV)

Șoferița care a provocat tragedia de la Iași era băută! Avea peste 0,40 miligrame alcool pur în aerul expirat (EXCLUSIV)

17 iun. 2022, 03:37, 11 ,
BZI.ro, în Local

Un accident cumplit a avut loc în Iași în jurul orei 1 în noaptea de joi spre vineri. Patru persoane și-au pierdut viața în urma accidentului. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că incidentul a avut loc în Păcurari, la intersecția cu pasarela Octav Băncilă.

Cele patru persoane decedate sunt muncitori și lucrează la Citadin.
Șoferita care se afla la volanul autoturismului marca Alfa Romeo conducea cu o viteză de 160km/h, din spusele martorilor.

La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare, unul de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de prim ajutor și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

8 victime au rezultat in urma acidentului, dintre care 4 au murit

Din păcate, în urma accidentului au rezultat 8 victime, o femeie și 7 bărbați, iar 4 persoane și-au pierdut viața.

După accident, unul dintre muncitori striga: „dați-mi o gură de apă pentru că am copii acasă și nu vreau să mor”.

Șoferița a fost testată de polițiști. În urma testului a rezultat o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Momentul carnagiului de la Iași a fost surprins de camerele de supraveghere!

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii
  • Dumnezeu sa I ierte!

  • Dosar penal pt omor, 25 ani inchisoare, nu pt omor din culpa si scapa cu 4_5 ani!

  • Inchisoare 25 ani!

  • Alta cu suspendare.

  • Feminism egal divorț

    O emancipata penală divorțată,a vrut sa demonstreze că are coaie și poate sa bea cot la cot cu bărbații ,sa putrezească în închisoare ,iar cei care se urca băuți la volan anulat permisul pe viață !

  • Oare pentru unii cat valoreaza viata unui om?

  • Ciuprian Porumboiu

    Jegoasa dracului. Dar ma intreb, la noi lucrarile stradale sunt semnalizate corespunzator? Cu semnal luminos la 50 de metri, ori dupa curba..? Nu pentru corectitudinea muncitorilor intreb, ci pentru viata lor… Poate vaca s-ar fi oprit intr-un semnal din ala, s-ar fi rupt de borduri dar n-ar mai fi ajuns peste oameni…

  • CA SA SPUI DE SEMNALIZARE LA O VITEZA DE 160 SI BEAT,INSEAMNA CA ESTI DOBITOC SI TOT ASA AI FI FACUT.

  • La noi la CITADIN Se fac angajări din Lap Dance uri din Italia ( Isabela Danalache) !! Cu ce sa se facă semnalizari corecte?! Cu lenjerie Intimă roșie sau bare de streaptease?!!!! O tragedie era inevitabila in condițiile astea !!!

  • @@@@@@cu picamariu la 1 noaptea sparg asfaltul , fac lucrari si incalca legea 61/91 perturbarea linistii locatarilor. si-au meritat soarta
    cititi legea 61/91 perturbarea linistii locatarilor.
    foloseau picamar

  • Estiprostrau

    Pentru incalcarea legii se pot da amenzi. Nu cred ca meritau sa moara pentru ca isi faceau treaba…esti destul de foarte foarte prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *