Șoferița acuzată că a ucis 4 muncitori ai Citadin, pusă la plată de judecătorii ieșeni! Adina Iuliana Ghervase spera să fie pusă în libertate! GALERIE FOTO / VIDEO

15 iul. 2022, 14:37,
BZI.ro, în Local

Tribunalul Iași a respins vineri, 15 iulie 2022, contestația formulată de Adina Iuliana Ghervase.

„Instanța respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpata-contestatoare Adina Iuliana Ghervase împotriva încheierii penale din data de 12 iulie 2022 pronunţată de magistratul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Iași, încheiere pe care o menține. O obligă pe inculpata-contestatoare să plătească suma de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, au precizat vineri, 15 iulie 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

Cum a ajuns criminală peste noapte

Adina Iuliana Ghervase era, până în noaptea de 17 iunie, o tânără frumoasă care avea grijă de fiul ei și încerca, pe tot posibilul, să treacă peste un divorț care, se pare că, a afectat-o destul de mult. Soarta a vrut, se pare, să-i dea o palmă grea. A ucis patru oameni după ce a scăpat de sub control mașina pe care o conducea. Adina a devenit, într-o fracțiune de secundă, unul dintre cei mai mari criminali ai Iașului. Patru oameni nevinovați au murit din cauza ei. Toate victimele, 7 la număr, erau angajate la Citadin. Patru dintre ele au murit, iar 3 au ajuns în stare gravă la spital.

Trebuie precizat faptul că echipa de muncitori era formată din 8 membri. Doar unul dintre ei a scăpat neatins de mașina scăpată de sub control. El a fost cel care a sunat după ajutor. În Păcurari, unde s-a petrecut tragedia, a avut loc, ulterior, o adevărată desfășurare de forțe. Mai multe echipaje de prim-ajutor au ajuns în zonă și au început o luptă contra-cronometru pentru salvarea victimelor. Din păcate, pentru 4 bărbați nu s-a mai putut face nimic. Leziunile suferite în urma impactului au fost incompatibile cu viața.

Dosar penal pentru „văduva neagră”

Pe fir au intrat polițiștii rutieri care au deschis un dosar penal după cumplitul accident.

„În noaptea de 16 spre 17 iunie a. c., am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași. Din cercetările efectuate, până în prezent, s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un grup de lucrători care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă, dar și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă. În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentații Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Comentarii
  • puscarie pentru betivii de la volan

    viata a 4 oameni valoreaza 200 lei, asta e justitia din Romania, a politicienilor corupti si a primarilor spagari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *