Prima pagină » Local » Șoferii s-au întrecut în infracțiuni la Iași! Printre „finaliști”, o domnișoară de 26 de ani, beată mangă la volan
Șoferii s-au întrecut în infracțiuni la Iași! Printre „finaliști”, o domnișoară de 26 de ani, beată mangă la volan

Șoferii s-au întrecut în infracțiuni la Iași! Printre „finaliști”, o domnișoară de 26 de ani, beată mangă la volan

04 ian. 2024, 02:00,
Dragos Savin în Local

Mai mulți șoferi din Iași s-au întrecut în infracțiuni. Polițiștii au deschis dosare penale. Printre cei certați cu legea s-a numărat și o tânără care s-a urcat beată la volan și a crezut că se poate strecura printre oamenii legii, dar s-a înșelat

În ultimele zile din an, șoferii parcă s-au întrecut în infracțiuni. În ajunul Noului An, oamenii legii au prins mai mulți conducători auto sub influența alcoolului. De exemplu, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au oprit pentru control un auto condus de un tânăr de 19 de ani, ce se deplasa pe raza localității Ciortești. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Dosare penale deschise pe bandă rulantă

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău au oprit pentru control un auto condus de un bărbat de 31 de ani, ce se deplasa pe raza DJ281A, pe raza localităţii Maxut. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, în cadrul unei acțiuni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au oprit pentru control un auto condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, ce se deplasa pe DE583, în afara localității Lețcani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Șoferii s-au întrecut în infracțiuni la Iași

În prima zi din an, în cadrul unei acțiuni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani, ce se deplasa pe DJ248B, către localitatea Voineşti. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. O tânără a dat de probleme după ce s-a urcat beată la volan. Astfel, în cadrul unei acțiuni, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău au oprit pentru control un auto condus de o tânără în vârstă de 26 de ani, ce se deplasa în orașul Hârlău. Întrucât șoferița emana halenă alcoolică, a fost testată alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Cert este că mai mulți șoferi s-au întrecut în infracțiuni la Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *