Prima pagină » Local » Șoferii ieșeni, îngroziți de manevrele periculoase ale unui „meltean” din trafic! Inconștiența lui putea duce la o tragedie – VIDEO

Șoferii ieșeni, îngroziți de manevrele periculoase ale unui „meltean” din trafic! Inconștiența lui putea duce la o tragedie – VIDEO

16 iul. 2022, 02:05, 2 ,
Violina GORCINSCHI, în Local

Autoturismele continuă să fie sicrie pe roți, pentru șoferii din Iași, din cauza condusului riscant al unor indivizi de pe șosele. Un conducător auto a fost filmat făcând manevre periculoase printre mașini, cu o viteză amețitoare. Conduita imprudentă a șoferului putea duce la o tragedie

Manevrele periculoase ale unui individ i-au lăsat mască pe ceilalți participanți la trafic din Iași. În zona Capăt C.U.G. din Iași, la începutul acestei săptămâni, un șofer inconștient a fost surprins conducând haotic, cu viteză excesivă, făcând o depășire extrem de riscantă. Șoferul care a înregistrat întreaga scenă a fost contrariat de gestul inconștient la care a fost martor și a depus plângere la Poliție.

Manevrele periculoase ale unui șofer, judecate aspru de ieșeni

Pe data de 11 iulie 2022, în jurul orei 6 dimineața, camera de bord a unui conducător auto a surprins traficul din zona Capăt C.U.G. În fața mașinii se deplasa un mijloc de transport în comun care, ulterior, a virat la dreapta pentru a se opri în stație. După câteva secunde, o mașină a fost surprinsă efectuând o depășire cu o viteză excesivă. Șoferul vehiculului respectiv nu a ținut cont de faptul că, de la o distanță destul de mică, veneau mașini pe contrasens și nici de siguranța autoturismului pe care l-a depășit.

În lipsa reacțiilor rapide ale șoferului ce a înregistrat întâmplarea, totul se putea sfârșit grav pentru acesta, pentru conducătorul imprudent și, eventual, pentru celelalte mașini din trafic. După ce a revenit pe banda sa, mașina care se deplasa cu o viteză amețitoare și-a continuat drumul, în același ritm, indiferent față de posibilele riscuri la care se supune acesta și la care îi expune pe cei din jurul său.

Revoltat de comportamentul agresiv și imprudent al șoferului, persoana care a filmat totul a împărtășit pe rețelele de socializare videoclipul și a declarat că a depus o plângere online, la Inspectoratul de Poliție Județean Iași. Reprezentanții poliției ieșene declară, însă, faptul că în sistem nu este înregistrată nicio plângere de către șoferul în cauză.

„Smardoiul” cu numere de Vrancea, surprins din nou în trafic, conducând haotic

masini in trafic

Bărbatul acuzat că ar fi agresat un alt șofer în trafic a ieșit din nou prin oraș cu mașina, încălcând regulile de circulație rutieră

Acum câteva zile, individul acuzat că ar fi atacat un șofer cu spray iritant-lacrimogen, în traficul din Iași, a fost din nou văzut șofând haotic, încălcând regulile de circulație rutieră. Totul s-a întâmplat în municipiul Iași, între stațiile Piața Nicolina și Cotnari, iar condusul imprudent al bărbatului a fost înregistrat de camera video a mijlocului de transport CTP.

Imaginile l-au surprins pe individ, intrând cu viteză excesivă pe linia de tramvai. Ignorând prezența tramvaiului, șoferul și-a continuat deplasarea pe șine, lucru nepermis de legislația rutieră în vigoare.

„În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii și luarea măsurilor care se impun”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În plus, în urma comportamentului violent și șofatului necorespunzător, individului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 60 de zile și a primit amenzi, lucru ce nu l-a oprit să se urce din nou la volan și să continue să nu respecte regulile de circulație.

Astfel, manevrele periculoase pe care le fac șoferii din Iași continuă să fie o problemă pentru traficul, deja dificil, din oraș.

Comentarii
  • E același care a făcut drifturi prin Lunca Cetățuii pana sa izbit în gard, a fost săltat de poliție era băut sau drogat

  • Mai e unul cu audi TT IS14NOE, tot asa merge ca un descreierat, depaseste pe linie dubla continua si e spart de la “coca”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *