Prima pagină » International » Șofer Uber filmat în timp ce lovea un pasager de 68 de ani. Bărbatul i-ar fi cerut mai mult spațiu pentru picioare

Șofer Uber filmat în timp ce lovea un pasager de 68 de ani. Bărbatul i-ar fi cerut mai mult spațiu pentru picioare

07 oct. 2024, 16:40, 1 ,
Simona Ciobanu în International

Un șofer Uber a fost surprins pe cameră lovind un pasager de 68 de ani în ceafă, în Dallas, după ce acesta s-a plâns de lipsa spațiului pentru picioare în mașină. Incidentul, care l-a implicat pe Suleman Gauba, a avut loc miercuri, octombrie, în Design District, când el și soția sa au chemat un Uber pentru a merge la un Walmart local, potrivit Fox4 Dallas.

„Nu pot să stau pe bancheta din spate”, a declarat Gauba, care i-a spus șoferului că spațiul pentru picioare era prea mic. „E foarte strâmt”, a adăugat el.

Un șofer Uber a fost filmat în timp ce lovea un pasager de 68 de ani

Bărbatul de 68 de ani a relatat pentru Fox4 Dallas că, în urma plângerii, șoferul i-a anulat cursa și i-a cerut să părăsească vehiculul.

„În acel moment, soția mea i-a spus: ‘Sun pe poliție’”, a explicat el.

Imaginile de supraveghere captate de un hotel din apropiere îi arată pe bărbatu și șofer ieșind din mașină în același timp. În timp ce clientul trecea prin spatele vehiculului, șoferul l-a lovit brusc în ceafă.

„Mă gândeam: ce s-a întâmplat? De ce m-a lovit?” a spus Gauba pentru Fox4 Dallas.

Poliția din Dallas a confirmat pentru Fox News Digital că investigația preliminară a indicat că victima a intrat în vehiculul suspectului, unde a avut loc o dispută verbală, urmată de lovitura aplicată de șofer. După incident, suspectul a fugit de la fața locului.

Până sâmbătă, 5 octombrie, suspectul – descris ca un bărbat de culoare, văzut ultima dată purtând o cămașă roșie și pantaloni închiși la culoare – nu fusese încă identificat.

Uber nu a oferit un răspuns imediat la solicitările de comentarii făcute de Fox News Digital.

Comentarii
  • Bine ia făcut !, moșneagul la 1,70 metri se plângea ca nu are loc în ditamai mașina americană ? De fapt frustrarea și conflictul a pornit de la altceva !, în SUA a devenit un obicei urit de altfel în ultimii ani ca lumea să își facă cumpărături cu sacii , sacoșe , , cutii, mobilă ……, și să cheme …….. uberul ori altele să îi transporte acasă cu tot cu alea două , trei , patru cărucioare pline de marfă, ca e mai ieftin și mișto așa !, moșneagul din poveste a pățit-o la Walmart un mare supermarket , nu-i încăpeau picioarele după ce i-a burdușit ăluia mașina cu bagaje și cumpărături !, să vedeți pe YouTube nesimțiții cum comandă mașina în parcare la Ikea ori alături și apoi apar cu două cărucioare trei cu pachete cu dulapuri și alte mobile la pachet ca e mai ieftin așa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`