Prima pagină » Local » Un traficant de droguri a condus fără permis, fiind curios ce s-a întâmplat la accidentul mortal de la Scânteia. Polițiștii ieșeni l-au încătușat – EXCLUSIV/ FOTO/ VIDEO

Un traficant de droguri a condus fără permis, fiind curios ce s-a întâmplat la accidentul mortal de la Scânteia. Polițiștii ieșeni l-au încătușat – EXCLUSIV/ FOTO/ VIDEO

21 ian. 2021, 14:57,
în Local

Un individ din Scânteia ce se afla la volanul unui autoturism s-a oprit pentru a vedea ce se întâmplă la faţa locului. Un accident rutier grav soldat cu 3 decese şi 3 răniţi produs joi, 21 ianuarie 2021, i-a atras atenţia lui Edi Popa. Tânărul nu poseda nici permis de conducere și era și traficant de droguri de risc pe raza județului Iași.

Poliţiştii ieşeni l-au legitimat deoarece părea suspect. Bănuiala agenţilor s-a dovedit adevărată, iar în urma unui control minuţios al autoturismului, bărbatul avea mai multe documente pe care erau trecute anumite sume de bani. Acesta a argumentat că banii proveneau din vânzarea petardelor.

După mai multe interpelări, Edi Popa a recunoscut faptul că a comercializat substanţe interzise prin sat. Acesta este cunoscut că se ocupă cu substanţe interzise. Agenții de poliție l-au încătușat și l-au condus la secția de poliție pentru a oferi mai multe declarații.

Accident rutier mortal în localitatea ieșeană Scânteia

Joi, 21 ianuarie 2021, o zi neagră pentru Adelina N.. Şoferiţa, în vârstă de 18 ani, se afla la volanul unui autoturism marca Opel. Aceasta nu ar fi acordat prioritate de trecere unui TIR. Conducătorul camionului nu a mai putut evita impactul şi a intrat în partea laterală a autoturismului. În urma coliziunii puternice, mătușa Adelinei şi alţi doi membri ai familiei sale au murit.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

„În jurul orei 13.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre un accident rutier care a avut loc pe Dj246, la ieşirea din localitatea Scânteia în care a fost implicat un tir şi un autoturism. În urma accidentului 3 persoane au decedat. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Citește și: Accident rutier grav în Iași! Trei persoane au murit după ce un TIR a intrat în plin într-o maşină

Cei de la ISUJ Iași intervin de urgență la accidentul din comună Scânteia.

”ISUJ Iași intervine pe raza localității Scânteia la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism, soldat cu 5 victime. La sosirea echipajelor la faţa locului s-a constat faptul că 3 victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar celelalte 2 sunt conștiente. Se intervine cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Situația este în dinamică”, transmiteau reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Iaşi.

Șoferița este începătoare și are doar 18 ani

Adelina N., șoferița implicată în teribilul accident rutier are doar 18 ani și un moment de neatenție a costat viața unor importante extrem de importante din viața sa. Un TIR a intrat în mașina condusă de aceasta. Impactul s-a soldat cu trei decese și alte trei persoane rănite. Trupurile neînsuflețite ale rudelor Adelinei au fost acoperite cu pături și cearșafuri până la sosirea echipajului IML.

Toate persoane implicate în accidentul rutier proveneau din aceeaşi familie care erau domiciliate în localitatea ieșeană Țibăneşti.

Citește și: Ea este șoferița care a provocat accidentul soldat cu decesul mamei sale şi a mai multor persoane 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`