Prima pagină » Actualitate » Șofer prins la volan după ce a consumat cocaină și marijuana. I-a mințit pe polițiști că aparatul este stricat
Șofer prins la volan după ce a consumat cocaină și marijuana. I-a mințit pe polițiști că aparatul este stricat

Șofer prins la volan după ce a consumat cocaină și marijuana. I-a mințit pe polițiști că aparatul este stricat

12 iun. 2022, 17:20,
BZI.ro, în Actualitate

În urma unui control de rutină, polițiștii rutieri din Constanța au prins un bărbat care consumase cocaină, substanță halucinogenă de prim grad de risc și marijuana. Șoferul era la volan și plecase în vacanța de Rusalii.

Poliția din județul Constanța desfășoară o razie de mare amploare pentru a verifica șoferii. Mulți tineri au fost prinși când conduceau sub influența alcoolului sau a substanțelor halucinogene. Dintre cei opriți, 12 consumaseră substanțe interzise și 15, alcool.

Printre cei identificați de oamenii legii, se află și un bărbat care, după ce a fost verificat, a declarat că a consumat doar cocaină. În urma testelor, a ieșit pozitiv și pentru marijuana.

„Aparatul a mai detectat o substanță, da? Ați ieșit pozitiv la substanța canabis, ok? Deci, este un alt drog, înțelegeți? Ați spus că nu ați consumat nimic. Ați zis doar cocaină. Acum v-a ieșit și canabisul”, a spus polițistul către șofer.

Prins drogat la volan, bărbatul din Constanța i-a și mințit. Ce a pățit șoferul

Un alt bărbat care a consumat substanțe halucinogene și s-a suit la volan i-a mințit pe polițiști. Nu a vrut să-și recunoască fapta și a spus că aparatul de testare este defect. Oamenii legii nu l-au iertat și i-au făcut dosar penal pentru faptele săvârșite.

Peste 800 de șoferi din Constanța au fost verificați weekendul acesta cu etilotestul şi drug-testul. Polițiștii le-au arătat, cu ocheri speciali care simulează efectele alcoolului și drogurilor, ce ce poate întâmpla dacă conduc astfel.

„Scopul acestor activitati este prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și bineînteles combaterea fenomenului infracțional în ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice sau de substante psihoactive la volan”, a declara Andreea Iliescu , reprezentantă a Inspectoratului Județean de Poliție din Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *