Prima pagină » Local » Șofer din Iași, amendat cu 20.000 de lei, după ce a aruncat gunoaiele din BMW în stațiunea Mamaia – VIDEO
Șofer din Iași, amendat cu 20.000 de lei, după ce a aruncat gunoaiele din BMW în stațiunea Mamaia - VIDEO

Șofer din Iași, amendat cu 20.000 de lei, după ce a aruncat gunoaiele din BMW în stațiunea Mamaia – VIDEO

19 iul. 2022, 19:34, 3 ,
BZI.ro, în Local

Un șofer din Iași a fost amendat cu suma de 20.000 de lei, după ce a fost filmat în timp ce arunca gunoaie din BMW pe spaţiul verde, în nordul staţiunii Mamaia. Imaginile cu șoferul și cu pasagerii au ajuns pe rețelele de socializare, iar polițiștii din Constanța s-au sesizat după ce au văzut imaginile. Întâmplarea a avut loc duminică, 17 iulie, într-o parcare din nordul staţiunii Mamaia, în zona Summerland.

Pe filmare se vede cum un tânăr scoate din portbagajul mașinii o ladă pe care o aruncă în spaţiul verde. Apoi, un alt tânăr ia un alt gunoi și îl aruncă tot în iarbă.

Reprezentanții primăriei din Constanţa au anunţat că poliția s-a sesizat din oficiu după apariţia imaginilor pe o reţea de socializare.

„În urma apariţiei unor imagini pe reţelele de socializare, redate opiniei publice de către un cetăţean cu spirit civic şi preluate de către reprezentanţii mass media, Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa s-a sesizat din oficiu pentru a stabili cu certitudine datele concrete cu privire la fapta conducătorului auto, care abandona deşeuri din interiorul unui autoturism pe domeniul public al municipiului Constanţa.

Poliţiştii locali l-au identificat şi sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei pe conducătorul auto din municipiul Iaşi”, au transmis reprezentanții primăriei Constanţa.

Comentarii
  • Acuma trebuie sa isi vanda masina si sa mai puna 2000 euro ca sa plateasca amenda.

  • Vlad Steclaru

    cioban

  • Acuma mai comentati Iesenii pulii…..BT,VS,NT,SV…
    Futu va rasa in ….stiti voi unde va place…jegurilor…stiti sa comentati…dar am mai spus..inainte sa vorbiti de” taranii „de pe linga voi ,uitati va in buletinu mamei voastre…sa vedeti de unde vine…!!!!!.Iesenii pulii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *