Prima pagină » Actualitate » Șofer din Botoșani prins beat la volan alături de o femeie dezbrăcată! Șoferii l-au oprit pentru că șofa haotic – FOTO, VIDEO

Șofer din Botoșani prins beat la volan alături de o femeie dezbrăcată! Șoferii l-au oprit pentru că șofa haotic – FOTO, VIDEO

04 iun. 2021, 12:00,
în Actualitate

Întâmplare nefericită pentru un şofer din Botoșani care a stârnit îngrijorarea participanţilor la trafic. Acesta conducea haotic pe stradă iar şoferii l-au oprit. Nu mică le-a fost mirarea acestora când au constatat faptul că şoferul abia îşi mai putea păstra capul ridicat.

Șoferul consumase alcool iar alături de el se afla o femeie pe jumătate dezbrăcată, semn că intenţionau să facă o partidă de dragoste. De altfel, lângă schimbătorul de viteze se afla o sticlă pe jumătate goală de alcool.

Şoferii i-au luat cheile de la maşină și nu au cedat insistentele acestuia de a-i fi returnate. În altă ordine de idei, tot aceştia au sunat la numărul unic de urgentă 112 spunând cele întâmplate.

Un șofer a fost blocat în trafic ieri după-amiază de către alți şoferi, după ce au observat că acesta conducea haotic pe străzile din Botoșani. Unul dintre șoferi l-a rugat pe individ să coboare puțin geamul și i-a scos cheile din contact, apoi a sunat la 112.

Polițiștii sosiți la fața locului au testat șoferul ( 62 ani ), constatând o alcoolemie de 1.28. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pt conducere sub influența alcoolului. Alături de şofer călătorea și Scufița Roșie împreună cu o sticlă de coniac. se arată în textul postării publicate pe grupul local Radar Iași.

SURSĂ video Florin Ț./Radar Iași

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`