Prima pagină » National » Șofer de Bolt din Cluj-Napoca lovit în cap cu o sticlă de trei minori beți, care au fugit de la locul faptei
Șofer de Bolt din Cluj-Napoca lovit în cap cu o sticlă de trei minori beți, care au fugit de la locul faptei

Șofer de Bolt din Cluj-Napoca lovit în cap cu o sticlă de trei minori beți, care au fugit de la locul faptei

24 aug. 2024, 18:40,
în National

Vineri seara, în zona Pieței Engels din Cluj-Napoca, un șofer de Bolt a fost atacat de trei minori beți care au fugit de la locul faptei. Conform primelor informații, tinerii erau clienți ai serviciului Bolt și, din motive încă neclare, unul dintre ei l-a lovit pe șofer în cap cu o sticlă de bere. Ulterior, toți trei au părăsit locul incidentului, abandonând mașina.

La fața locului au intervenit echipaje SMURD, care au găsit bărbatul de aproximativ 50 de ani cu un traumatism cranian sever și în stop cardiac. Echipele de prim-ajutor au început imediat manevrele de resuscitare, fiind susținute ulterior de un al doilea echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. După stabilizare, șoferul a fost transportat de urgență la spital, unde este în prezent intubat și ventilat mecanic, dar stabil.

Poliția a demarat o acțiune de identificare a agresorilor, iar în cursul nopții, unul dintre minori a fost prins. Investigarea evenimentului a dus la identificarea altor doi minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, care au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de lovire și tulburarea liniștii publice.

„La data de 23 august, în jurul orei 23:20, am fost sesizați prin apel 112 despre un conflict spontan pe strada Ion Agârbiceanu. În urma cercetărilor, am identificat trei minori implicați în agresiunea asupra unui conducător auto de 50 de ani care efectua transport de persoane. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc incidentul”, a declarat Patricia Socaciu, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

În prezent, șoferul se află sub tratament medical la urgențe și este monitorizat pentru a-i asigura stabilizarea completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *