Prima pagină » Local » Șofer care conducea beat, prins pe un drum din Miroslovești!
Șofer care conducea beat, prins pe un drum din Miroslovești!

Șofer care conducea beat, prins pe un drum din Miroslovești!

22 feb. 2022, 02:00,
Patricia Apostu în Local

Neglijență maximă pentru un bărbat în vârstă de 40 de ani în Miroslovești, județul Iași. Bărbatul a consumat alcool, după care s-a urcat la volanul unei mașini. Șoferul care conducea beat a fost prins de polițiști, iar, acum, are un dosar penal. Într-un caz asemănător, anul trecut, în luna aprilie, un tânăr s-a ales cu dosar penal.

Un șofer în vârstă de 40 de ani a fost prins beat de către polițiști în comuna Miroslovești, județul Iași. Acesta a fost tras pe dreapta de către oamenii legii pentru un control de rutină.

Întrucât bărbatul mirosea a alcool, acesta a fost testat cu alcooltestul, rezultatul indicând o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

un om caruia i se iau mostre biologice de sange

Șoferul a fost dus la spital, unde i-au fost luate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei

Șofer care conducea beat, prins de polițiștii ieșeni pe un drum din Miroslovești

o masina de politie

Agenții din cadrul Secției VI de Poliție Rurală Pașcani au prins un bărbat în vârstă de 40 de ani în timp ce conducea un autoturism în comuna Miroslovești, fiind sub influența băuturilor alcoolice

Pe 19 februarie 2022, agenții din cadrul Secției VI de Poliție Rurală Pașcani au prins un bărbat în vârstă de 40 de ani în timp ce conducea un autoturism în comuna Miroslovești, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu alcooltestul, acesta avea o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

“În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, el fiind dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările sunt continuate”, au precizat cei de la IPJ Iași.

o strada din miroslovesti

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost prins băut în comuna Miroslovești

Un student, descoperit în neregulă de oamenii legii

Un politist care semnalizeaza o oprire pe dreapta

Un ieșean a fost tras pe dreapta de către oamenii legii pentru un control de rutină

Pe 20 aprilie 2021, un student a fost pedepsit  după ce a urcat la volanul unei mașini sub influența băuturilor alcoolice. Magistrații din cadrul Judecatoriei Iași l-au condamnat pe Constantin Gliga la 9 luni de închisoare, cu o amânarea pedepsei, pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. La audieri, acesta și-a recunoscut vina în totalitate. Procesul său a început pe data de 7 septembrie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe tânărul de 23 de ani pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

“Pe 16 martie 2020, în jurul orei 00:54, inculpatul a condus autoturismul marca Volkswagen prin municipiul Iași, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală , respectiv 1,16 grame la mie alcool pur în sânge“, au menționat anchetatorii ieșeni.

În noaptea cu pricina, tânărul student a fost tras pe dreapta de către un echipaj de Poliție. S-a constatat faptul că acesta mirosea a alcool, motiv pentru care a fost verificat cu alcooltestul. Mai mult, tânărul șofer care conducea beat a fost dus la spital în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024