Prima pagină » Cancan » Socrul lui Serghei Mizil a murit. Gheorghe Marcu reprezenta un nume greu al spionajului românesc

Socrul lui Serghei Mizil a murit. Gheorghe Marcu reprezenta un nume greu al spionajului românesc

24 aug. 2021, 12:31,
BZI.ro, în Cancan

Socrul lui Serghei Mizil, Gheorghe Marcu, a murit. Acesta a reprezentat un nume mare pentru spionajul românesc fiind adjunctul lui Ioan Mihai Pacepa în DIE. Odată cu „dezertarea” lui Pacepa în SUA, Marcu a rămas activ în structurile de informaţii.

Bărbatul a fost și consilier personal al „fiului poporului”.

Socrul lui Serghei Mizil a murit

Familia lui Serghei Mizil trece prin momente grele după ce socrul acestuia s-a stins din viață.

„Oamenii adevărați îți sar în ajutor la nevoie, când toți se dau înapoi. Așa a fost socrul meu, General Maior Gheorghe Marcu.

Și pentru asta îl vom onora câtă vreme trăim.Priveghiul are loc astăzi, la Mausoleul Cimitirului Militar Ghencea. Înmormântarea este mâine, la orele 12:00”, a scris Serghei Niculescu Mizil pe Facebook.

„Când se termină viața unui om, noi, cei rămași în urmă, facem bilanțul. “Ce rămâne?” e întrebarea…
În cazul de față, multe lucruri făcute pentru țărișoara asta în care trăim, lucruri făcute fără vâlvă și fără dorința unei recunoașteri publice și dacă mai mulți oameni ca el ar trăi și s-ar naște poate am avea cu toții șansă de a trăi într-o lume mai bună.

Cu multă recunoștință pentru că ai fost tatăl meu și m-ai crescut și m-ai iubit, te conduc pe ultimul drum acum dar te voi iubi mereu!

Înmormântarea are loc pe 24.08.21 la ora 12.

Tatăl meu General Maior Gheorghe Marcu”, a scris şi Cora Niculescu Mizil, pe Facebook.

Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei a murit. Anunțul a fost făcut de Familia Regală a României

„Familia Regală a aflat cu mare tristețe vestea trecerii la cele veșnice a Alteței Sale Imperiale și Regale Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei.

Fiică a Principesei Ileana a României și a Arhiducelui Anton al Austriei, Maria Magdalena s-a născut la 2 octombrie 1939, la Castelul Sonnberg din Austria. Alături de frații ei Ștefan și Dominic, și de surorile ei Maria Ileana, Alexandra și Elisabeta, a copilărit în țară, la Bran și la București.

A trăit o parte din anii adolescenței în Statele Unite ale Americii și apoi s-a stabilit pentru totdeauna în Austria, la Salzburg, unde a închis ochii. A fost căsătorită cu Baronul Hanns von Holzhausen și împreună au avut trei copii, Baronul Johannes, Baronul Georg și Baroana Alexandra von Holzhausen.”

O altă dramă a avut loc și în familia lui Madalin Ionescu după ce tatăl acestuia s-a stins din viață.Acesta s-a stins din viață în brațele soției sale și a fiului său. Îndrăgita vedetă TV a postat un mesaj emoționant în amintirea părintelui său în care a povestit, cu durere, ce s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *