Prima pagină » BZI LIVE » Sociologul şi incisivul Mirel Palada, într-o nouă ediţie BZI LIVE despre subiectele momentului
Sociologul şi incisivul Mirel Palada, într-o nouă ediţie BZI LIVE despre subiectele momentului

Sociologul şi incisivul Mirel Palada, într-o nouă ediţie BZI LIVE despre subiectele momentului

03 sept. 2024, 15:00,
în BZI LIVE

Miercuri, 4 septembrie 2024, de la ora 13.00, via Skype, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Mirel Palada. Incisivul sociolog va discuta despre:

1. Candidații minori decid soarta candidaților majori?; 2. Românii vor alege, din nou, ”răul cel mai mic” la Alegerile Prezidențiale?; 3. Parlamentul începe ultima sesiune din actuala legislatură. Activitatea Legislativului fi va influențată de cele două runde de alegeri?; 4. Cine câștigă și cine pierde după recalcularea pensiilor?; 5. Paradoxul energetic românesc: vara cumpărăm energie la prețuri foarte mari, iarna exportăm la valori de trei ori mai mici. Care sunt cauzele?; 6. Mai poate avea România un comisar european?; 7. Îi ”miroase” a premier al României președintelui K.W. Iohannis?; 8. Iohannis: Angajamentul de a susține R. Moldova în orice situație de criză, mai ferm ca oricând; 9. Vin noi taxe și impozite, din 2025?; 10. Mark Zuckerberg, acționarul Meta, a admis că Facebook și Instagram au greșit ștergând postări în cursul pandemiei; 11. Proteste masive în Israel, după uciderea a șase ostatici în Gaza. Sute de mii de oameni au cerut un acord de încetare a focului; 12. Ce efecte ar putea avea asupra Europei rezultatul alegerilor din Germania?; 13. Kremlinul respinge teza lui Trump de a rezolva rapid războiul din Ucraina și vorbește despre Kursk; 14. Situația Războiului din Ucriana versus protestele și greva din Israel! Premierul Beniamin Netanyahu și ”ultimatumul” de acord cu Hamas!; 15. Film despre Donald Trump cu actor român și ce urmează în campania pentru Casa Albă?

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *