Prima pagină » Actualitate » Sociologul Alfred Bulai, arestat pentru că hărțuia sexual studentele la SNSPA, a făcut infarct (surse)
Sociologul Alfred Bulai, arestat pentru că hărțuia sexual studentele la SNSPA, a făcut infarct (surse)

Sociologul Alfred Bulai, arestat pentru că hărțuia sexual studentele la SNSPA, a făcut infarct (surse)

06 sept. 2024, 19:01,
în Actualitate

Sociologul Alfred Bulai, arestat pentru că hărțuia sexual studentele la SNSPA, a făcut infarct.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, lui Alfred Bulai i s-a făcut rău în timp ce i se făcea un control medical la Spitalul Universitar.Profesorul va fi transportat la Spitalul Militar și nu se cunoaște, deocamdată, starea acestuia.

Sociologul Alfred Bulai a fost arestat preventiv

Sociologul Alfred Bulai a fost arestat preventiv joi seară, pentru 30 de zile, a decis Judecătoria Sectorului 1, la cerea procurorilor. Bulai a fost reținut miercuri de anchetatori pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală asupra unor foste studente de la SNSPA. Decizia judecătorilor este executorie, dar nu definitivă.

El a fost adus joi în instanță cu propunerea de arestare preventivă, a anunțat Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, unde fostul profesor de la SNSPA a fost din nou audiat în cursul dimineții.

Acuzațiile pe care procurorii i le aduc lui Bulai

„La data de 04.07.2022, în timp ce se aflau în camera în care era cazat inculpatul, în contextul sesiunii individuale de feedback din ultima zi a stagiului de practică efectuat în comuna Sadova, jud. Suceava, prin exercitarea de presiuni psihice, umilirea și prin impunerea unei anume conduite privind viața sa sexuală, profitând totodată de poziția de autoritate decurgând din relația cadru didactic – student, a constrâns-o moral pe persoana vătămată să suporte un act de natură sexuală prin aceea că a determinat-o să se dezbrace de tricou, în vederea obținerii satisfacției sexuale;

În perioada 29.06.2023 – 09.07.2023, în cadrul stagiului de practică efectuat în com. Albac, jud. Alba, aflându-se singuri în camera unde inculpatul era cazat, în contextul ședinței individuale de feedback, profitând de poziția de autoritate asupra persoanei vătămate decurgând din relația cadru didactic – student, a pretins din partea acesteia, în mod indirect, prin sugestii sexuale conotative, în vederea obținerii satisfacției sexuale, favoruri de natură sexuală, respectiv ca persoana vătămată să se dezbrace de tricou și sutien în fața sa;

În perioada 29.06.2023 – 09.07.2023, în cadrul stagiului de practică efectuat în com. Albac, jud. Alba, prin constrângere morală și, totodată, profitând de poziția de autoritate pe care o avea asupra acesteia în baza relației cadru didactic – student, în vederea obținerii satisfacției sexuale, a comis împotriva persoanei vătămate acte de natură sexuală materializate în îmbrățișări, încercarea de a o săruta cu forța precum și atingeri cu tentă sexuală la nivelul spatelui, umerilor și picioarelor;
În perioada decembrie 2023 – mai 2024, profitând de poziția de autoritate asupra persoanei vătămate decurgând din relația cadru didactic – student, a pretins din partea acesteia, în mod indirect și repetat, prin sugestii sexuale conotative, favoruri de natură sexuală, respectiv să întrețină relații sexuale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *