Prima pagină » Actualitate » Şocant! Un vatman a fost împușcat în trafic de un șofer, în Capitală – UPDATE
Şocant! Un vatman a fost împușcat în trafic de un șofer, în Capitală - UPDATE

Şocant! Un vatman a fost împușcat în trafic de un șofer, în Capitală – UPDATE

17 sept. 2020, 11:59,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Tragedie în Capitală. Joi, 17 septembrie 2020, un vatman a fost împușcat de un conducător auto, în București. Un bărbat dintr-un autoturism a tras cu un pistol cu bile către un vatman care conducea tramvaiul şi l-a rănit, după ce acesta ar fi închis uşile în faţa unui călător. Incidentul a avut loc la ora 10.00.

Atacatorul este acum căutat de oamenii legii, după ce a fugit de la faţa locului.

UPDATE: Bărbatul a fost prins și în aceste momente este audiat.

Poliţiştii au împuşcat un hoţ de lemne după ce i-a ameninţat cu sabia

Întâmplări reprobabile într-o pădure din Gorj. Un hoţ de lemne care i-a ameninţat cu sabia pe oamenii legii a fost împuşcat de aceştia. Întâmplarea a avut loc mai exact în comună Peştişani, pe un câmp. Poliţiştii din Târgu Jiu au fost sesizaţi printr-un telefon despre faptul că un bărbat se afla în zonă şi deţine o puşcă de vânătoare dar şi o sabie.

Poliţiştii au fost sesizaţi de existenţa unui bărbat în comună Peştişani care avea asupra lui o sabie şi o puşcă de vânătoare. Prezenţi la faţa locului, poliţiştii împreună cu paznicul de vânătoare, l-au găsit pe individ în pădure. În pofida numeroaselor rugăminţi şi somări făcute de oamenii legii, bărbatul nu a dorit să arunce sabia din mână. A fost somat de oamenii legii, dar bărbatul a devenit din ce în ce mai violent chiar trecând la ameninţări la adresa organelor legii. Dupa ce oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical, oamenii legii l-au împuşcat pe hoţul de lemne în picior.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă care l-a transportat pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, la cel mai apropriat spital. În consecinţă s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj şi ameninţare. Parchetul de pe lângă Judecătoria Municipiului Târgu Jiu a preluat ancheta. Totuşi, unele surse afirma faptul că individul este un hoţ de lemne dar şi că asupra lui nu s-a găsit nicio armă de foc.

Un tânăr de 20 de ani, la un pas de a-și pierde vederea după ce s-a jucat cu un pistol cu bile

Un tânăr de 20 de ani, la un pas de a-și pierde vederea după ce s-a jucat cu un pistol cu bile. Băiatul a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași și a intrat direct în sala de operații. Dacă întârzia câteva ore, medicii nu i-ar mai fi putut salva vederea

Un tânăr de 20 de ani a fost la un pas de a-și pierde vederea după ce unul dintre prietenii săi l-a împușcat cu bile direct în ochi. Pe moment, așa cum a povestit băiatul medicilor, nu a simțit decât o amorțeală în zona ochilor. În câteva minute, a început să simtă o durere greu de imaginat. Speriați, prietenii lui au sunat la 112. Un echipaj medical s-a deplasat la locul incidentului și l-a transferat pe tânăr la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Acolo a fost preluat de către un echipaj medical de la Clinica de Oftalmologie care a decis că băiatul va intra direct în sala de operații.

Medicii au reușit să îi salveze vederea. Tânărul va reveni periodic în cabinetul de oftalmologie, pentru control de specialitate

O simplă joacă cu un sfârșit tragic. Zilele trecute, la Clinica de Oftalmologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași a ajuns un pacient în vârstă de 20 de ani cu o bilă în ochi. Din cauza durerii, acesta abia își putea lega cuvintele pentru a explica medicilor ce s-a întâmplat.

„Un pacient de 20 de ani a ajuns la Clinica de Oftalmologie cu un traumatism ocular penetrant, cu o severitate deosebită care presupunea defecte complete la nivelul învelișurilor globului ocular. Acesta fusese împușcat cu un pistol cu bile, direct în ochi. S-a efectuat o intervenție chirurgicală pentru scoaterea bilei. Intervenția chirurgicală a durat două ore, iar pacientul a fost externat la câteva zile distanță. Nu și-a pierdut vederea, dar și-a diminuat-o. Acesta va trebui să revină periodic la control”, spune prof. dr. Camelia Bogdănici, șefa Clinicii de Oftalmologie, de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`