Prima pagină » National » Şocant! Patru indivizi s-au dat drept poliţişti, prinşi în flagrant când voiau să tâlhărească un italian
Şocant! Patru indivizi s-au dat drept poliţişti, prinşi în flagrant când voiau să tâlhărească un italian

Şocant! Patru indivizi s-au dat drept poliţişti, prinşi în flagrant când voiau să tâlhărească un italian

20 ian. 2020, 12:00,
BZI.ro, în National

Patru persoane au fost prinse în flagrant duminică, 19 ianuarie 2020, de către oamenii legii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, în timp ce se dădeau drept poliţişti. Falsele organe ale legii încercau să tâlhăreasca un cetăţean italian. Metoda utilizată de escroci este denumită „Maradona”.

Bărbaţii au la purtător antecedente penale şi erau în vizorul poliţiştilor de foarte multă vreme. Indivizii s-au dat drept agenţi de poliţie şi au determinat un cetăţean italian să le înmâneze documentele şi suma de bani pe care o avea asupra sa. Escrocii în acel moment au încercat să sustragă o parte din contravaloare. Nu şi-au putut duce la capăt planul deoarece poliţiştii reali de data aceasta, au acţionat în forţă şi i-au imobilizat şi încătuşat pe cei patru indivizi.

„În data de 19 ianuarie 2020, poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 1 au prins în flagrant 4 bărbaţi, care prin uzurparea de calităţi oficiale au determinat un bărbat, cetăţean italian, să le înmâneze documentele şi banii pe care îi avea asupra sa, moment în care ar fi încercat să sustragă parte din suma deţinută. Au fost imobilizaţi şi conduşi la subunitatea de poliţie pentru audieri”, anunţă Poliţia Capitalei.

Pe numele bărbaţilor s-au deschis patru dosare penale şi au fost reţinuţi. Inculpaţilor li se aduc acuzaţii precum înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale. În cursul zilei de astăzi, 20 ianuarie, urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *