Prima pagină » Titlurile zilei » ȘOCANT! Alin Alexandru Plop, cel care și-a împușcat rivalul la Iași, a fost arestat, dar judecata continuă. Este posibil să scape cu basmaua curată?! – FOTO/VIDEO

ȘOCANT! Alin Alexandru Plop, cel care și-a împușcat rivalul la Iași, a fost arestat, dar judecata continuă. Este posibil să scape cu basmaua curată?! – FOTO/VIDEO

07 mart. 2023, 02:00, 3 ,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Alin Alexandru Plop este autorul atacului armat din cartierul Alexandru cel Bun, Iaşi. Individul în vârstă de 30 de ani și-a împuşcat rivalul în gât, cu un pistol de calibru mic, apoi a plecat nepăsător, lăsându-l într-o baltă de sânge. Atunci, făptașul a părăsit județul Iași, dar a fost prins în Republica Moldova, de unde a fost adus în data de 24 februarie, când a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar judecata continuă. Acum speră că va reuși să scape cu basmaua curată

Alin Alexandru Plop ar putea fi considerat drept un pericol public, deoarece nu este străin de infracțiuni, având un CV destul de bogat în acest sens. Din fericire, acesta a fost identificat la scurt timp de către oamenii legii și i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cazul său ajungând la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. În data de 24 februarie, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar judecata continuă. Potrivit unor surse, apărătorul său îi promite eliberarea.

Alin Alexandru Plop, cel care și-a împușcat rivalul la Iași, a fost arestat, dar judecata continuă. Făptașul își dorește să scape cu basmaua curată

Alin Alexandru Plop este cel care a reușit să creeze un scenariu parcă desprins din filmele de groază, chiar în cartierul Alexandru cel Bun. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, timp în care instanța trebuie să judece cauza și să-i pronunțe sentința. Însă acestuia i s-ar promite eliberarea, cu gândul că s-ar putea produce vreo eroare în justiția ieșeană.

Conform fișei bogate din cazierul judiciar, „pistolarul” din Iași n-ar mai avea nicio șansă de scăpare, fiind anchetat pentru câteva infracțiuni pe care le-a comis, precum proxenetism. Anchetatorii au transmis că acesta era anchetat și în afara României pentru diferite infracțiuni, fiind de negăsit de către organele de cercetare de acolo. Atunci, procurorii au cerut arestarea sa în lipsă.

Vă reamintim că Alin Alexandru Plop s-a trezit în filmele de acțiune și și-a așteptat rivalul în fața blocului din cartierul Alexandru cel Bun, cu pistolul încărcat. Individul se afla într-un autoturism marca Audi, din care a tras un singur foc de armă înspre capul rivalului său, Marius Angheluță.

Alin Alexandru Plop este un pericol public. A vrut să-și omoare rivalul?!

Alin Alexandru Plop pare că a avut un conflict aprins cu persoana vătămată, însă făptașul nu a vrut să pară slab, încercând să iasă învingătorul luptei.

Dacă a vrut să îl împuște direct în cap sau nu pe M.A. este greu de spus. Cert este că Plop l-a nimerit în zona gâtului, iar victima a căzut la pământ, moment în care A.A. Plop a profitat și s-a făcut nevăzut, crezând că-și va apăra spatele, ieșind nevinovat. Martorii au cerut ajutorul specialiștilor, apelându-i prin apel unic la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar prietenii victimei n-au mai așteptat și l-au urcat în mașină, gonind spre Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon”, beneficiind de îngriji medicale de specialitate. Medicii și asistentele din Unitatea de Primire Urgență (UPU) Iași au reușit să intervină și să-l stabilizeze într-un timp cât mai scurt.

Astfel, în pofida infracțiunii pe care a comis-o și a portofoliului bogat cu care se laudă, Alin Alexandru Plop își dorește să scape cu basmaua curată și să nu-și mai petreacă timpul în spatele gratiilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *