Prima pagină » Local » Șocant! Administratorul unui bloc din Iași a fost lovit cu bestialitate de un locatar datornic – EXCLUSIV
Șocant! Administratorul unui bloc din Iași a fost lovit cu bestialitate de un locatar datornic – EXCLUSIV

Șocant! Administratorul unui bloc din Iași a fost lovit cu bestialitate de un locatar datornic – EXCLUSIV

07 sept. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Momente șocante. Administratorul unui bloc din Iași a fost lovit cu bestialitate de un locatar din cauza faptului că acesta i-a atras atenția că trebuie să-și achite datoriile la asociație. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” din Iași, fiindcă a suferit niște leziuni grave în zona capului

S.M.O., administratorul unui bloc din Iași, a primit o bătaie soră cu moartea, după ce i-a atras atenția lui Vasile Zaporojanu, un locatar ce avea multe datorii la asociație. Acesta s-a enervat și, într-un moment de neatenție, l-a lovit cu un ciocan și cu un levier (n.r. – o bară rigidă, folosită pentru a ridica greutăți).

Administratorul unui bloc din Iași a fost lovit cu bestialitate de un locatar datornic

În urmă cu câteva luni, administratorul unui bloc a trecut prin niște momente cumplite, după ce s-a trezit atacat la serviciu. La scurt timp după ce a fost lovit, a ajuns și martorul care l-a imobilizat pe inculpat până au venit polițiștii.

„La data de 19.12.2022, în jurul orei 18:00, persoana vătămată se afla în sediul Asociației de Proprietari, desfăşurându-şi activitatea de casier al acestei asociaţii. Instanţa a constatat că, la un moment dat, inculpatul a intrat în incinta Asociației de Proprietari şi i-a comunicat persoanei vătămate că dorea să plătească o anumită sumă de bani către asociaţie, împrejurări în care, pe fondul unor relaţii preexistente tensionate, generate de o serie de datorii neachitate. El a lovit-o pe persoana vătămată cu un ciocan şi un levier la nivelul capului.

Se are în vedere că, în acel context faptic, a intervenit martorul ocular, aspect ce l-a determinat pe inculpat să se oprească din a-l mai lovi, de altfel, la scurt timp, a ajuns în acea locaţie şi martorul care l-a imobilizat pe inculpatul aflat pe scara blocului. Urmare a acestui incident, instanţa a reţinut că martora a apelat S.N.U.A.U. 112 şi, în continuare, la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical aparţinând Serviciului de Ambulanţă ce i-a acordat primele îngrijiri medicale persoanei vătămate, aceasta din urmă fiind transportată ulterior la Spitalul Clinic de Urgenţă «Prof. Dr. N. Oblu»”, au spus anchetatorii.

Ce pedeapsă a primit inculpatul?

Inculpatul a primit o amendă penală și va trebui să plătească daune morale pentru că persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale.

„Prin urmare, în drept, fapta inculpatului care, pe fondul unor neînțelegeri cu Asociația de proprietari, cu intenție, a lovit persoana vătămată cu un obiect contondent (ciocan și levier) în cap, producând acesteia leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de „lovirea și alte violențe”, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod penal, sancționată de lege cu pedeapsa amenzii, alternativ cu închisoarea de la 1 la 5 ani, tipicitatea acțiunii anterior descrisă în textul de lege precizat fiind clară și nesusceptibilă de o analiză mai amplă”, mai spun oamenii legii în legătură cu cazul în care administratorul unui bloc din Iași a fost lovit.

Comentarii
  • Bravo băiatul meu bravo ,ăștia trebuie luați toți și trântit niste ciocane peste degete daca nu peste bot !

  • Mircea draga , ar trebui sa mai cunosti niste detalii : Zaporojanul a fost si el administrator in bloc. dupa ce i s-au taiat sursele de apa si energie de la proprietatea comuna , dupa ce a fost trata ca oricare alt proprietar din acel bloc, omul a devenit depresiv frate.
    Oricum e bine merci , se plimba, isi curata toata ziua masina, chiar nu stiu ce l-a scapat de pedeapsa decat faptul ca pare_ se are un fiu medic.
    Asa ca daca esti om, tine-ti gura , pentru ca nu ti-as dori sa primesti si un ciocan in cap sa vezi cum e .
    Porniti razboiul frate ca linistea si pace nu va sunt pe plac ! Cruzimea si rautatea e in sangele vostru!

  • Mircea , draga , am o propunere : de ce nu incerci sa te faci administrator sa vezi ce anume ai putea sa faci tu?
    Eu cred ca administratorul e victima proprietarilor care inteleg sa se fure intre ei , care nu inteleg sa respecte dreptul celorlalti sa traiasca in conditii civilizare !
    Esti proprietar? La cate sedinte ai participat si cum ai propus sa se desfasoare activitatea de administrare ?
    Stii, din astia care instiga cu : dai mai!, vedem zilnic . Altceva nu prea vedem : educatie, respect , munca tuturor nu doar a unora !

  • Exclusiv???? Haha….Au scris altii de cateva zile. Penibililor

  • Care Exclusiv? Am citit asta zilele trecute. „Profesionistilor”.

  • Sper ca judecătorii din cauza să primească o bătaie asemănătoare, iar inculpatul sa fie amendat, fie și penal.

  • ✅ Desființați asociațiile de proprietari. De ce să platim salariile la atâția oameni? Rușine.

    Nu avem nevoie de acesti ” intermediari”. Sunt inutili și le plătim salariile din buzunarul nostru.
    Sincer, ce dracu fac ăștia pt a primi banii nostri ?!? E de preferat ca acele sume de bani incasate lunar să ajunga la o asociatie de animăluțe nefericite. Măcar acele suflete chiar merită banii primiti…

  • Mai mulți merită bătuți adică majoritatea , nu fac nimic dar îi plătim toți minim 50 de lei pe lună . Se poate ca fiecare să își plătească apă și pt curățarea scării să plătim fiecare lunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *