Prima pagină » Cancan ultimă oră » Șoc în showbiz-ul din România! Pepe și Raluca divorțează: „Vom divorța în curând” – Video

Șoc în showbiz-ul din România! Pepe și Raluca divorțează: „Vom divorța în curând” – Video

02 nov. 2020, 23:30,
în Cancan ultimă oră

O despărțire șoc a fost anunțată în showbiz-ul Românesc. După o relație de ani de zile, în care totul părea perfect, Pepe și Raluca au decis să își spună adio. Cei doi au ajuns la finalul poveștii și au anunțat divorțul.

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Pepe pe canalul său de YouTube. Acesta a explicat că între el și Raluca lucrurile s-au terminat iar în curând vor divorța. Totul se va întâmpla în termeni amiabili de dragul copiilor.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mia locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de cânt a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să e creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a declarat Pepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *