Prima pagină » Titlurile zilei » Șoc în lumea interlopă! Viorel și Robert Oarză și-au cumpărat libertatea înainte de sărbători. Surse: 20.000 de euro – EXCLUSIV

Șoc în lumea interlopă! Viorel și Robert Oarză și-au cumpărat libertatea înainte de sărbători. Surse: 20.000 de euro – EXCLUSIV

23 dec. 2022, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Motiv de petrecere în lumea interlopă. Viorel Oarză și fiul său, Robert, au fost eliberați. Recent, magistrații ieșeni au decis ca cei doi să-și petreacă sărbătorile în familie, nu în spatele gratiilor

Viorel și Robert Oarză își petrec sărbătorile în libertate. Zilele trecute, magistrații ieșeni au decis ca cei doi să fie puși în libertate, după ce au stat o vreme în spatele gratiilor, fiind acuzați de lovire și complicitate.

„Revocă măsura arestării preventive, luată în cauză faţă de inculpaţii Oarză Viorel-Marian şi Ciudin (fost Oarză) Robert-Andrei. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaților Oarză Viorel-Marian şi Ciudin (fost Oarză) Robert-Andrei”, se arată în decizia magistraților.

Cum de au decis asta judecătorii? Este simplu. Bărbatul pe care cei doi l-au pus la punct și-a retras plângerea. Printre interlopi se aude că Viorel Oarză ar fi plătit 20.000 de euro pentru ca victima să-și retragă plângerea.

De unde a pornit scandalul

Totul a plecat de la faptul că, în mijlocul lunii noiembrie, Robert Oarză l-ar fi agresat pe un individ, iar tatăl său i-ar fi fost complice.

„În cursul zilei de 18 noiembrie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut doi bărbați din municipiul Iași, pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că cei doi, în cursul zilei de 15 noiembrie 2022, pe fondul unui conflict mai vechi au agresat un tânăr, faptă comisă pe raza municipiului Iași”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Acuzații lansate după ce Viorel și Robert Oarză au fost arestați

După arestarea celor doi, în lumea interlopă au sărit scântei. Cert este faptul că victima, Bogdan Iacob, a fost snopită în bătaie și a ajuns la spital după ce Robert Oarză i-a dat o lecție. De ce s-a ajuns aici? Este știut faptul că între Viorel Oarză și familia Corduneanu din Iași există anumite neînțelegeri.

Bogdan Iacob ar face parte din anturajul „Cordunenilor”, iar în urmă cu ceva timp l-ar fi jignit pe Viorel Oarză. Informațiile pe care redactorii BZI vi le relatează circulă printre interlopi. Cert este că, la scurt timp după ce Viorel și Robert Oarză au fost reținuți, Vandam Constantin, un alt personaj din lumea interlopă, care s-a înrudit recent cu Viorel Oarză, a postat un videoclip pe Facebook, în care îl acuză pe Costel Corduneanu.

Vandam Constantin: „Costele, de ce i-ai băgat la pușcărie?”

Mai exact, Vandam spune că Viorel și Robert Oarză ar fi fost arestați din cauza lui Costel Corduneanu, care ar fi „turnat” întâmplarea la poliție și l-ar fi sfătuit pe Iacob să depună plângere.

„Costel Corduneanu, Ștefan cel Mic de la Iași! Aud pe la toată lumea că vorbești, că ești mafiot, că ești șmecher… De ce i-ai băgat, mă, la pușcărie pe Oarză și pe fecior-său? De ce i-ai făcut familia să plângă? De ce nu i-ai făcut să plângă prin alt fel, de ce nu i-ai dat lui Oarză trei săbii în cap, dacă puteai. Tu îi îmbârligi și îi trimiți la IPJ pe ai tăi. De ce distrugi viețile oamenilor cu pușcăria ta? De ce faci de astea, băi, Costele? Este a doua oară când îi bagi la pușcărie”, spune Vandam Constantin într-un videoclip postat pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024