Prima pagină » Local » Șoc în lumea interlopă din Iași! Graţiela, soția lui Costel Corduneanu, a fost amenințată: ”Vrei să fii găsită moartă?”. Iată cine și a permis asta

Șoc în lumea interlopă din Iași! Graţiela, soția lui Costel Corduneanu, a fost amenințată: ”Vrei să fii găsită moartă?”. Iată cine și a permis asta

08 iul. 2024, 14:39, 7 ,
în Local

Costel Corduneanu a murit pe data de 15 aprilie 2024. Până la acest moment nefericit pentru mii de persoane, nimeni nu s-a „atins” de familia interlopă.

După ce liderul clanului Corduneanu a plecat la cele veșnice, Grațiela, soția sportivului, a fost amenințată cu moartea.

Nu se știe dacă este o glumă și nici cine este în spatele mesajului pentru că este un cont fictiv, însă totul poate fi aflat cu ușurință.

Comentarii
  • Iar faceti analfabetii vedete.

  • Nu s-a oferit nimeni sa ii dea la rozeta?

  • POATE moarta dupa maciuca!

  • Adică tot o să cadă la măciucă piranda !

  • Si ce rade ca proasta in postarea aia? Nu mai stie cum sa fie bagata in seama

  • Da ce îi mai băgați în seamă….! O fi moca?!

  • Oamenii Care Știu Să Poarte De Grijă La Alții Și Altele Spunând: Lumea Nu Mai Muncește, Să Sufere Naibii Cum Știe Să Poarte De Grijă 4 Ani La Rând, Deoarece Numai Rău A-ți Făcut Deranjând Pe Alții Și Altele Ani La Rând, Nu Credeți Oare, Spre Exemplu:

    https://youtu.be/bKlM8BNmHDA?si=qyD53iFFTtHCusJ4

    Lumea Să – Și Vadă De Propria Viață, Casă, Familie, Nu Să Poarte De Grijă La Alții Și Altele, Clar.

    Poate Le Intră Naibii În Cap La Oameni Și Copii O Dată Pentru Că: Dacă Deranjezi Pe Alții Și Altele Spunând Lumea Nu Mai Muncește, Suferi Ca Să Te Înveți Minte, Și Să Îți Vezi De Tine, Nu De Alții Și Altele Clar.

    Așa Vă Trebuie Vouă La Nenorociții Și Nenorocitele Care A-ți Știut Să Purtați De Grijă La Alții Și Altele: Lumea Nu Mai Muncește, Când Âi Auzi Și Le Auzi Pe Nenorociți Și Nenorocite Spunând Cuvintele: Nu Mai Poți Să Faci Nimic, Păi De Ce Dracu De Nenorociți Și Nenorocite Ce Sunteți, Dobitoci Și Dobitoace Nu Va-Ți Văzut De Propria Viață, Atunci Suferiți Dracului Să Va Ieie, Că Așa Vă Trebuie Cum Știi Să Deranjezi Lumea 4 Ani Din 2015 Până În 2019, Să Vă Învățați Dracului Minte, Adică Să Înțelegeți Dracului Treabă Asta Că Trebuie Să Vă Vedeți De Propria Viață.

    Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`