Prima pagină » Magazin » SOC! Angela Similea s-a culcat cu Piersic, Titus Munteanu, Marcel Dragomir in timp ce ei erau insurati
SOC! Angela Similea s-a culcat cu Piersic, Titus Munteanu, Marcel Dragomir in timp ce ei erau insurati

SOC! Angela Similea s-a culcat cu Piersic, Titus Munteanu, Marcel Dragomir in timp ce ei erau insurati

25 oct. 2012, 18:47,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:322691;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Sorin Movileanu, al doilea sot al Angelei Similea, a acceptat sa vorbeasca despre perioada in care cei doi au fost casatoriti. El a povestit mai multe episoade placute din viata lor dar a lansat si o serie de acuze.

Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu. Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru, Titus Munteanu, si cu Marcel Dragomir„, a declarat Movileanu la emisiunea WOWbiz, de la Kanal D.

El a povestit in cadrul emisiunii despre intreaga perioada in care au fost impreuna, despre faptul ca nu si-a vazut de foarte mult timp copilul pe care il au impreuna si care acum locuieste in Statele Unite. El a prezentat si o fotografie a acestuia si a acuzat-o pe Angela Similea pentru faptul ca baiatul lor a devenit supraponderal.

Angela Similea a lansat anul trecut o carte autobiografica numita „Angela, cantec si ruga”, in care il descrie pe cel de-al doilea ei sot ca fiind barbatul pe care l-a iubit cel mai mult. Cu toate astea, ea nu precizeaza numele lui, fapt care il deranjeaza pe Sorin Movileanu.

”El este tatal lui Sorin, tatal natural, iti dai seama ca il iubeam daca am facut pasul asta. Iubirea s-a deteriorat din cauza acestei gelozii si din alte cauze. Dupa ce s-a nascut baiatul, ne-am casatorit desi stiam ca nu este o casnicie facuta sa dureze, ci una in care eu si baiatul meu primeam un certificat de legalitate”, marturiseste Angela Similea in carte.

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *