Prima pagină » Titlurile zilei » Șoc! Adolescenta rănită în urma tragicului accident de la Țibana a aflat că este însărcinată. Medicii care i-au acordat primul ajutor au dat vestea – FOTO/VIDEO

Șoc! Adolescenta rănită în urma tragicului accident de la Țibana a aflat că este însărcinată. Medicii care i-au acordat primul ajutor au dat vestea – FOTO/VIDEO

15 iul. 2023, 02:00, 5 ,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA în Titlurile zilei

Momente de șoc. Adolescenta rănită în urma tragicului accident de la Țibana, în vârstă de 15 ani, a aflat că este însărcinată. Medicii care i-au acordat primul ajutor au dat vestea. Tânăra și iubitul ei, șoferul ce a provocat tragedia, au rămas fără cuvinte

Viața bate filmul. Tânăra care se afla pe locul din dreapta în momentul cumplitului accident de la Țibana, iubita șoferului, a aflat că este însărcinată când a ajuns pe mâna medicilor, pentru că a suferit niște leziuni în urma tragediei. Din fericire, a fost stabilizată la scurt timp și acum se află în afara oricărui pericol, având o sarcină fără probleme.

Adolescenta rănită în urma tragicului accident de la Țibana a aflat că este însărcinată

În seara zilei de 25 mai 2023, în localitatea Țibana a avut loc un accident cumplit. Două fetițe, în vârstă de 11, respectiv 13 ani, au ajuns în stare gravă la spital. Una dintre ele a decedat la scurt timp, Leila, iar cealaltă se luptă să trăiască. În mașină se afla șoferul, Cătălin Dumbravă, un tânăr în vârstă de 19 ani, și iubita lui, minoră.

Atunci, i s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să ajungă în fața anchetatorilor. În sat, lumea este foarte indignată, deoarece Cătălin se laudă că va scăpa fără nicio pedeapsă și se distrează zilnic fără să exprime vreun regret.

„Nu este normal cum a procedat el. Înțelege toată lumea că el nu a vrut să omoare pe cineva și să lovească în ultimul hal pe altcineva, dar nici cum reacționează nu ni se pare normal. El se bucură că a aflat în spital că iubita lui e însărcinată și va deveni tătic. Nu s-a dus să vadă dacă fetița care mai trăiește este bine și nici să aprindă la cealaltă măcar o lumânare, dacă îi este frică să dea ochii cu familiile, ca să își ceară scuze. Cred că nici nu îi pare rău. Se laudă că va scăpa fără nicio pedeapsă sau, dacă va primi, îi va da cu suspendare și nu îl încurcă cu nimic. Dar nu se gândește câtă durere a provocat în sufletele părinților”, povestește o vecină de-a tânărului.

Șoferul este un tânăr care și-a obținut permisul abia acum câteva luni. Lipsa de experiență și neatenția au fost ingredientele perfecte pentru o asemenea tragedie în comuna Țibana. De menționat este faptul că șoferul nu consumase alcool, acest lucru rezultând din alcooltestul făcut de oamenii legii.

O fetiță de numai 11 ani s-a stins, iar cealaltă se luptă între viață și moarte

Alarma a fost dată de martori, iar spre Țibana au plecat mai multe echipaje medicale. Un echipaj SMURD a fost, la rândul său, implicat într-un accident rutier la Voinești, rezultând două victime. Vă reamintim că totul s-a întâmplat în data de 25 mai 2023, când două fetițe stăteau în fața curții, lângă un copac și așteptau o prietenă ca să meargă să mănânce înghețată. Însă nu au mai apucat să facă acest lucru, pentru că au fost zdrobite de o mașină.

Leila și-a dat ultima suflare la scurt timp după incident, iar prietena ei, Alexandra, și-a mai revenit, dar va avea nevoie de un timp lung de recuperare.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu șoferul care a provocat tragedia, dar și cu iubita lui ce a aflat că este însărcinată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`