Prima pagină » Titlurile zilei » Soacra milionară din Iași a reușit să scape de noră! Anica Băbuță, mama dezvoltatorului imobiliar Lucian Stoean, a primit acceptul judecătorilor. Bătrâna: „Să-și vadă de treabă, și-a dat fata afară din casă”

Soacra milionară din Iași a reușit să scape de noră! Anica Băbuță, mama dezvoltatorului imobiliar Lucian Stoean, a primit acceptul judecătorilor. Bătrâna: „Să-și vadă de treabă, și-a dat fata afară din casă”

26 mart. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Titlurile zilei

Lucian Stoean, ajuns dezvoltator imobiliar, se folosește de mamă ca să o evacueze pe fosta soție, Vali Lucia Stoean. Anica Băbuță a primit acceptul instanței pentru evacuarea norei din vila situată în Nicolina. Contactată telefonic, femeia de 76 de ani nu a vrut să facă prea multe precizări. Decizia instanței nu este definitivă

Scandalurile continuă în viața dezvoltatorului imobiliar Lucian Stoean, după divorțul de Lucia Vali Stoean. Scandalul a pornit în 2020, după ce bărbatul a declarat în fața instanței că nu are venituri ca să plătească pensia alimentară cerută de fosta nevastă, pentru doi copii minori, al treilea fiind major. Asta în condițiile în care afaceristul construiește blocuri în municipiul Iași. Șmecheria a fost cât se poate de simplă. Toate veniturile au fost transferate pe numele mamei, Anica Băbuță, o femeie în vârstă de 76 de ani, cu domiciliul în Bârlad, județul Vaslui. Ba mai mult, dezvoltatorul a cerut instanței să permită evacuarea fostei soții din vila situată în cartierul Nicolina, prin intermediul mamei. Culmea, recent, magistrații de la Judecătoria Iași au acceptat cererea de evacuare. Între timp, nora a atacat decizia instanței cu apel.

Anica Băbuță s-a enervat când a auzit despre problemele cu fosta noră

Contactată telefonic, Anica Băbuță nu a fost deschisă dialogului cu reporterii „BZI”. „Domnule, vedeți-vă de treabă! Nu mă cert cu nimeni, e Postul Mare. Nora să-și vadă de treabă, și-a dat afară fata din casă”, a spus mama dezvoltatorului Lucian Stoean. A evitat să răspundă la întrebările legate de averea fiului. În toată afacerea, Anica Băbuță a devenit un personaj-cheie, după ce Lucian Stoean a falimentat firma de distribuție Megadeth Impex SRL. Fiind urmărit de creditori, s-a consultat cu fosta soție și a făcut un inventar al bunurilor.

Aveau în proprietate un teren de aproape 1.000 de metri pătrați pe strada Argeș, nr.25, din cartierul Alexandru Cel Bun. Brusc, proprietatea a fost transferată pe numele Anicăi Băbuță. După, apare în ecuație și Bogdan Gheorghiu, actualul patron al clubului Fratelli, dar și proprietar al mai multor proiecte imobiliare. Stoean și Gheorghiu au construit un bloc, care a fost vândut imediat. Acesta este punctul în care Lucian Stoean începe să-și revină din punct de vedere financiar, dar cu banii pe numele mamei. Brusc, nici căsătoria nu a mai funcționat.

Lucian Stoean s-a cuplat pe Tinder cu o basarabeancă

În 2019, Lucian Stoean deja ducea o viață extravagantă. Afacerile mergeau bine. A mai construit un bloc cu 8 etaje în cartierul Nicolina, pe strada Clopotari, nr.28, tot în asociere cu Bogdan Gheorghiu, dar în acte apare Anica Băbuță. Soția a început să simtă că bărbatul s-a schimbat. Vestimentația era la modă, iar tot timpul era cu nasul în telefon. Lucia Stoean a reușit să scape de îndoieli în momentul în care a angajat un detectiv particular. Bănuielile s-au adeverit: Lucian Stoean a fost prins cu o femeie într-o cameră de hotel din centrul Iașului. Tensiunile în familie creșteau de la zi la zi. Nu se mai suportau în aceeași încăpere. Mai apoi, Lucian Stoean a continuat expediția pe Tinder, site de întâlniri, ocazie cu care a cunoscut-o pe basarabeanca Marcela Borodachi.

În 2019, dezvoltatorul a părăsit oficial căminul conjugal. Noua amantă a fost angajată la o agenție imobiliară din Iași. Soția s-a resemnat, dar a cerut să fie recompensată pentru perioada în care a investiti banii personali în afacerea Megadeth. Bărbatul nu avea nicio grijă, pentru că averea se afla la adăpostul mamei. La procesul de divorț, bărbatul s-a făcut de râs în sala de judecată, când a spus magistraților că a fost agresat fizic de soție. Ca să întărească declarația, l-a chemat ca martor și pe dezvoltatorul imobiliar Aurel Rascenco.

BMW de 100.000 de euro, noi proiecte imobiliare pentru Lucian Stoean

Deși procesele curg în instanță, Lucian Stoean își vede în continuare de afaceri. Din vânzarea celor două blocuri construite cu Bogdan Gheorghiu, afaceristul a încasat aproape 7 milioane de euro. Nu în ultimul rând, Lucian Stoean construiește și în comuna Rediu, tot prin intermediul mamei, pe strada Dealul Zorilor. Aici ar urma să fie construite 6 blocuri de locuințe colective cu trei etaje, sub denumirea Luxury Residence. Autorizația de construire a fost emisă de Primăria Rediu pe data de 22.05.2020. Beneficiarul investiției este Stone Real Estate SRL.

În 2019, Lucian Stoean a apărut în documentele firmei, dar în plin proces de divorț a renunțat în favoarea mamei. Pe data de 29.10.2020, Anica Băbuță devine administrator și unic asociat în firmă și schimbă sediul social în blocul de pe strada Clopotari, nr.28. În anii trecuți, Lucian Stoean a vândut și 3 duplexuri în zona Bucium. Acum conduce un autoturism marca BMW, evaluat la 100.000 de euro. Lucian Stoean nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a oferi un punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`