Prima pagină » Cancan » Soacra lui Alin Oprea a trecut prin momente cumplite. Mama Medanei are o poveste dură de viață

Soacra lui Alin Oprea a trecut prin momente cumplite. Mama Medanei are o poveste dură de viață

14 iun. 2024, 11:22,
în Cancan

Doamna Emilia, soacra lui Alin Oprea, a trecut prin momente cumplite, deoarece până de curând ea s-a luptat cu o maladie nemiloasă. Diagnosticată inițial cu cancer de col uterin, aceasta a fost operată, dar după șase luni au apărut alte probleme. În cele din urmă, a repetat analizele după ce a participat la anumite slujbe religioase speciale, iar rezultatele au fost bune de această dată.

Medana, soția lui Alin Oprea, și-a aniversat mama, în weekend. Pe 9 iunie, a fost ziua doamnei Emilia, iar fiica ei s-a întrecut pe sine ca să o sărbătorească așa cum merită. Recent, femeia a învins cancerul, a anunțat fiica ei. Aniversarea doamnei Emilia a avut loc în sânul familiei, iar Medana Oprea i-a făcut o surpriză de proporții mamei sale: un tort delicios pe care l-a făcut cu mâna ei, potrivit LPF.

Soacra lui Alin Oprea a trecut prin momente cumplite

Sărbătoarea a fost una specială, pentru că, în urmă cu doar câteva luni, doamna Emilia a trecut printr-o dramă cumplită, fiind diagnosticată inițial cu cancer de col uterin.

„Pe 9 iunie, am sărbătorit-o pe mama mea, Emilia, atât la Cluj cât și la Bucuresti, unde am fost împreună cu Alin. Ziua ei de naștere din anul acesta este una cu totul deosebită. Am sărbătorit în mod special faptul că este în viață. Asta e cea mai mare bucurie pentru noi, familia ei. Am fost pe punctul să o pierdem definitv, a fost la un pas să devină un înger, ea fiind diagnosticată cu cancer de col uterin”, a povestit Medana pentru Click!

Femeia a suferit o operație după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. La șase luni însă, atunci când a repetat analizele, medicii i-au dat o veste înfiorătoare: avea metastaze osoase.

Întreaga familie a apelat la credință, iar Medana și mama ei sunt convinse că acest lucru a contat.

„Credința ei foarte puternică a făcut miracole. Și-a dorit foarte mult să ajungă la un pastor din Brazilia, Hilton Santos, unde a văzut ea de-a lungul timpului că se produc vindecări absolut spectaculoase.

Am dus-o la el, care acum are biserică la București. Am însoțit-o atât eu, cât și Alin. Apoi am mers la doamna doctor de la clinica de oncologie care se ocupa de cazul mamei, să o rugăm să repete încă odată PET-CT-ul și a refăcut din nou analizele.

Am revenit la Cluj, iar după vreo săptămână am mers împreună cu soțul meu să luam rezultatul mamei. Am deschis acel plic cu mare nerăbdare. Am citit eu, am crezut că poate nu înțeleg. I-am dat și lui Alin să citească, iar el vedea la fel ca mine, faptul că nici urmă de metastază osoasă”, a dezvăluit soția lui Alin Oprea.

Cum se înțelege Alin Oprea cu soacra

În toată această perioadă, Alin Oprea i-a fost mereu alături soacrei sale, spune Medana.

„Mama se înțelege cu Alin foarte bine. Există o frumoasă relație de prietenie și respect reciproc, iar Alin i-a fost alături și a fost foarte implicat pe toată perioada tratamentelor ei. A venit personal cu ea la toți medicii și nu a făcut nicio diferență între ea și mama lui”, a mai declarat Medana.

De altfel, o dovadă a sentimentelor pe care Alin Oprea i le poartă soacrei sale e și mesajul postat pe Facebook.

„E atât de bine ca azi să vorbim la prezent și să o putem sărbători pe cea care i-a dat viață și o educație aleasă soției mele, Medana. Soacra mea, o femeie frumoasă, puternică și o luptătoare care a reușit să învingă boala pentru a rămâne încă alături de familia ei.🌹🎩”

„O femeie puternică, azi încă este soție, mamă și bunică pentru că a luptat cu o credință de fier și cu o determinare fantastică, dorindu-și să ne vegheze încă de aici, astfel încât a învins cancerul. Miracolele există și în zilele noastre când ne lăsăm în mâna lui Dumnezeu și credem în el”, a scris și Medana pe contul de socializare.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`