Prima pagină » Cultural » Soacra Ecaterinei Ladin, actrița care interpretează rolul Dalidei din serialul „Las Fierbinți”, a fost trimisă în judecată. Este acuzată de o înșelăciune de 800.000 de euro

Soacra Ecaterinei Ladin, actrița care interpretează rolul Dalidei din serialul „Las Fierbinți”, a fost trimisă în judecată. Este acuzată de o înșelăciune de 800.000 de euro

25 ian. 2024, 09:21,
în Cultural

Soacra Ecaterinei Ladin a fost trimisă în judecată luna aceasta, iar firma țepuită a cerut, pe lângă pedeapsa penală, să i se returneze suma fabuloasă obținută de Raisa Ladin prin falsificarea mai multor documente.

Este vorba despre o înșelăciune de 800.000 de euro.

Soacra Ecaterinei Ladin a fost trimisă în judecată

Despre dosarul penal care o vizează pe soacra Dalidei, Poliția Română preciza, în urmă cu mai bine de jumătate de an:

„Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că o femeie, în vârstă de 54 de ani, și-ar fi atribuit în mod fraudulos calitatea de asociat unic și administrator al unei societăți comerciale, apoi ar fi întocmit în fals documente, determinând mai multe persoane fizice și juridice să încheie acte oficiale, cu scopul de a înstrăina patrimoniul activ al societății comerciale. Astfel că bănuita ar fi indus în eroare două persoane, cumpărători de bună-credință, cât și un notar public, prin atribuirea în fals a calității de proprietar al două imobile, situate în Sectorul 2, determinând în acest sens societatea notarială să autentifice un contract de vânzare-cumpărare ce are ca obiect înstrăinarea celor 3 două imobile. Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul creat este de aproximativ 800.000 de euro”.

Raisa Ladin, soacra Ecaterinei Ladin, mai are un dosar, în care este acuzată, alături de fiii săi, de o altă escrocherie, evaluată de DIICOT la 70 de milioane de lei.

„Acționând în această modalitate, grupul infracțional organizat a indus în eroare unitatea bancară din România și a determinat factorii de decizie ai acesteia să aprobe în lunile noiembrie și decembrie 2021 plăți în valoare totală de 70.156.151,72 lei, din conturile clientului băncii în conturile membrilor grupului infracțional organizat sau în alte conturi controlate de aceștia”, preciza DIICOT, în dosarul respectiv.

Actrița Ecaterina Ladin a devenit mamă a treia oară – Ce nume a ales pentru acesta

Dalida din „Las Fierbinți” a ales un nume deosebit pentru cel de-al treilea copil. Actrița Ecaterina Ladin mai are doi copii, tot băieți, care au 3 și, respectiv, 8 ani. Mai mult, Dalida din „Las Fierbinți” a povestit că ultimul născut are două prenume, la fel ca și cel mijlociu.

Dalida a optat pentru două prenume – unul este cel pe care îl poartă nașul ei, iar al doilea se afla pe lista de nume încă de la primul copil. Roman Cassian este numele celui de-al treilea băiețel al actriței.

„Al treilea copil are numele de Roman Cassian. Pe nașul meu îl cheamă Roman. Nu știam, am tot căutat nume, primul (n.r. – copil) e Marcu, al doilea, Petru. Am vrut scurt să fie, să aibă și «r», cum au ceilalți. Și am zis – de ce căutăm atât? Ia uite ce aproape e numele! Roman, ca pe nașul nostru. Cassian trebuia să fie primul. Am zis că de aceea a și venit copilul, pentru că numele acesta trebuia purtat”, a mai povestit actrița în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Recent, soacra Ecaterinei Ladin a fost trimisă în judecată pentru o înșelăciune de 800.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`