Prima pagină » Eveniment-Social » So trupa va participa la ediția cu numărul 20 a Festivalului Internațional de Teatru ”Sapperlot”
So trupa va participa la ediția cu numărul 20 a Festivalului Internațional de Teatru ”Sapperlot”

So trupa va participa la ediția cu numărul 20 a Festivalului Internațional de Teatru ”Sapperlot”

03 feb. 2020, 11:52,
BZI.ro, în Eveniment-Social

În luna octombrie a anului trecut ‘So trupa’au fost invitați să participe la preselecția ediției cu numărul 20 a Festivalului Internațional de Teatru ”Sapperlot” organizat de Centru de pedagogie teatrală din Brixen, Bressanone, Italia.

So trupa a participat la ediția cu numărul 19 din anul 2018, bucurând trupele participante din peste 10 țări cu veselia și energia pe care o aduc pe scenă.

Juriul ediției cu numărul 20 a decis ca prima trupa participantă, în urma materialelor video și a prezentărilor trimise să fie So trupa din România, de la Palatul Copiilor Iași alături de trupe din Belgia, anglia, Lituania, Estonia, Israel, Cehia, Georgia.

Trupa anunță cu bucurie că vor reprezenta Romania, în perioada 27- 31 mai la Festivalul Internațional de teatru ”Sapperlot” cu piesa ”Oscar” după o idee a romanului ”Oscar și Tanti Roz” de Eric- Emmanuel Schmitt.

”Mulțumesc trupei pentru energie, creativitate, implicare: Răzvan Olaru, Antonia Andreescu, Andrei Mineață, Mattei Allan Thunduparambil, Medeea Varvara, Rareș Minuț, Mihnea Minuț, Andreea Dobrean, Roxana Filip, Ștefan Gheorghe. Mulțumesc fostei mele eleve Lorena Mocanu pentru coregrafia spectacolului. Mulțumesc părinților care s-au ocupat de procurarea biletelor și se implică mereu în activitate cu entuziasm și bucurie. Până în luna mai pregătim 2 spectacole pe care le vom prezenta la Ateneul Național din Iași : Fata Mosului și fata babei – 15 februarie și Motanul Încălțat- 29 martie, regia Iulian Sandu, spectacole de So trupa și Ana Hegyi.” au declarat oficialii trupei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *