Prima pagină » Culinar » Șnițele de pui pufoase cu lapte. Rețeta cu care vei pregăti un preparat delicios

Șnițele de pui pufoase cu lapte. Rețeta cu care vei pregăti un preparat delicios

09 nov. 2023, 08:16,
BZI.ro, în Culinar

Dacă vrem să pregătim o mâncare gustoasă, sățioasă și sănătoasă, putem face niște șnițele de pui pufoase cu lapte. Acestea se fac rapid, cu doar câteva ingrediente, iar dacă ținem cont de secretele marilor bucătari, la final ne vom încânta papilele gustative. Iată rețeta cu care vei pregăti un preparat delicios.

Șnițele de pui pufoase cu lapte

Când vine vorba de gustoasele șnițele de casă, gospodinele se întrec în tot felul de rețete. Șnițelele pot fi făcute cu carne de porc sau de pui, iar dacă adăugăm câteva condimente inedite, șnițelele vor fi aromate.

Șnițelele de pui pufoase cu lapte sunt pe placul multora dintre noi, au o savoare deosebită și sunt ideale de servit la orice masă. Pentru a obține niște șnițele pufoase și fragede trebuie să pregătim foarte bine carnea de pui și să facem o compoziție cremoasă din ou, făină și lapte prin care să dăm carnea înainte de a o prăji la tigaie.

Pe lângă acest deliciu culinar, putem pregăti pentru cei dragi și un macrou la cuptor cu legume. Acesta este savuros, sănătos și cu un aspect deosebit. La fel de bine putem face rapid pentru iubitorii de mâncăruri tradiționale și niște carne de porc la cuptor.

Pentru carnea de porc avem nevoie de condimente aromate și de un sos dulce-acrișor sau picant, iar la final vom obține un adevărat deliciu.

Șnițelele de pui pufoase cu lapte au o aromă aparte, sunt fragede, suculente și incredibil de gustoase. Acestea sunt ideale de servit la orice masă și merg de minune cu o salată asortată.

Rețeta cu care vei obține un adevărat deliciu culinar

Pentru delicioasele șnițele de pui pufoase cu lapte vom avea nevoie de 1 kg de piept de pui, lapte, 2 ouă, 2 lingurițe de sare, 2 lingurițe de piper, 2 lingurițe de zahăr și făină.

Mai întâi vom pregăti pieptul de pui. Acesta se spală, se curăță și se taie în felii potrivite. Într-un bol se amestecă sarea împreună cu zahărul și piperul și se condimentează foarte bine carnea. Bucățile de piept de pui se așază pe o farfurie adâncă, iar deasupra se toarnă lapte cât să le acopere. Se lasă pieptul de pui în farfuria cu lapte timp de 3 ore.

Într-un bol se pune făina, iar în altul se bat spumă ouăle. Fiecare bucată de carne se dă prin făină și ou apoi se prăjește într-o tigaie cu ulei încins. Se rumenesc șnițelele pe ambele părți apoi se scot pe o farfurie cu prosoape de bucătărie pentru a se scurge uleiul.

La final, vom obține niște șnițele delicioase, fragede și crocante la exterior. Șnițelele de pui pufoase cu lapte sunt ideale de servit la orice masă împreună cu o salată asortată. Acest preparat culinar este aromat, gustos și sănătos. Șnițelele pot fi făcute din carne de pui sau de porc, pot fi prăjite în pesmet sau în făină, iar pentru un plus de savoare putem adăuga în compoziția de ou condimente aromate și ierburi uscate tocate mărunt. Rețetele sunt diverse și pot fi adaptate după gust și preferințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *