Prima pagină » Culinar » Șnițele de pui cu fulgi de porumb. Rețeta cu care vei pregăti o mâncare delicioasă

Șnițele de pui cu fulgi de porumb. Rețeta cu care vei pregăti o mâncare delicioasă

19 iun. 2023, 12:58,
BZI.ro, în Culinar

Multe gospodine vor să afle cum pot pregăti cele mai bune șnițele de pui cu fulgi de porumb. Acestea sunt gustoase, fragede și ideale de făcut la mesele festive alături de alte bucate alese. Pentru ca succesul culinar să fie garantat și să obținem niște șnițele pufoase, suculente și aromate, trebuie să ținem cont de câteva trucuri simple. Iată rețeta cu care vei pregăti o mâncare delicioasă.

Șnițele de pui cu fulgi de porumb

Dacă vrem să îi cucerim pe cei dragi cu o mâncare savuroasă, fragedă și sățioasă, ideale sunt niște șnițele de pui cu fulgi de porumb. Acestea se fac ușor, cu câteva ingrediente, iar dacă adăugăm câteva condimente inedite și un strop de imaginație, la final ne vom încânta papilele gustative cu un adevărat deliciu.

Șnițelele de pui cu fulgi de porumb sunt ideale de pregătit la ceas aniversar, dar și ori de câte ori vrem să ne bucurăm de gustul unui preparat gustos, sățios și sănătos. Pentru ca delicioasele șnițele de pui să fie pufoase trebuie să pregătim corect carnea și să facem un amestec savuros în care vom da carnea pentru șnițele.

La fel de bine, putem pregăti pentru cei dragi și o salată de pește afumat cu ceapă și măsline. Acest fel de mâncare este gustos, se face ușor și cu câteva ingrediente. Pe placul multora dintre noi sunt gustoasele șnițele. Dacă sunt făcute cu fulgi de porumb, acestea vor fi crocante la exterior, iar la interior vor fi delicioase și fragede.

Cum să pregătești cele mai bune șnițele la tine în bucătărie

Pentru delicioasele șnițele de pui cu fulgi de porumb vom avea nevoie de 4 bucăți de piept de pui, 2 ouă, 100 g de făină, 300 g fulgi de porumb, 1 lămâie, 1 lingură de ulei de măsline, 100 g de unt, 3 linguri de floarea-soarelui, sare și piper.

Mai întâi se pregătește carnea de pui pentru șnițele. Pieptul de pui se taie în fâșii subțiri, se bate fiecare bucată cu ciocanul pentru șnițele, apoi se stropește carnea cu zeamă de lămâie și ulei de măsline, apoi se condimentează cu sare și piper. Se lasă carnea la marinat timp de 30 de minute.

Între timp, într-un bol se bat ouăle împreună cu o lingură de făină, sare și piper. Separat, într-un alt bol se zdrobesc fulgii de porumb. Se trece fiecare felie de carne prin făina rămasă, apoi prin amestecul de ouă și la final prin fulgii de porumb.

Într-o tigaie cu puțin ulei de floarea-soarelui se pune o bucată de unt și se prăjesc delicioasele șnițele. Acestea se lasă la foc și se rotesc pe ambele părți până când devin crocante și arămii la exterior. Când sunt gata, se pun șnițelele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge uleiul. Cu siguranță vom obține niște șnițele gustoase, fragede, pufoase și sățioase. Acestea pot fi servite cu o salată gustoasă, cu un sos aromat sau cu alte delicii culinare.

Șnițelele de pui cu fulgi de porumb sunt gustoase, fragede și ușor de făcut. Dacă ținem cont de câteva trucuri simple, ne vom încânta papilele gustative cu o mâncare savuroasă și sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *