Prima pagină » Culinar » Șnițele de porc fragede și pufoase. Cu ce să servești felul de mâncare pentru un ospăț pe cinste

Șnițele de porc fragede și pufoase. Cu ce să servești felul de mâncare pentru un ospăț pe cinste

11 iul. 2022, 13:03,
în Culinar

Delicioase și extrem de ușor de făcut sunt șnițele de porc fragede și pufoase. Cotletele de porc la tigaie sunt atât de suculente și fragede încât îți poți mânca mâinile. Servește-le la masa festivă sau surprinde-ți sufletul pereche pregătind o cină romantică.

Pentru a pregăti una dintre cele mai delicioase mese vei avea nevoie de 500 de grame de carne de porc, 200 ml de lapte, sare după gust, o linguriță de zahăr, puțin piper negru măcinat, un ou și 100 de grame de făină. De asemenea, pentru a le prăji pe tigaie vei avea nevoie de 5 linguri de ulei și verdeață după gust.

snitele de portc cu salata si masline alaturi pe o masa

Pentru a obține cele mai suculente, fragede șiPentru a obține cele mai suculente, fragede și pufoase șnițele trebuie să știi și ce carne să folosești pufoase șnițele trebuie să știi și ce carne să folosești

Șnițele de porc fragede și pufoase. Cum să obții cotlete suculente ca la marii bucătari

Pentru a obține cele mai suculente, fragede și pufoase șnițele trebuie să știi și ce carne să folosești. Ideal pentru gătit acest fel de mâncare sunt mușchii. Această carne nu este prea grasă și nu conține vene. Din moment ce ai ales carnea potrivită pentru șnițele trebuie să pregătești și celelalte ingrediente.

Întâi de toate clătiți o bucată de carne de porc sub jet de apă, uscați-o cu șervețele și tăiați-o în bucăți de aproximativ un centimetru grosime. Acoperiți o bucată de mușchi cu o pungă de plastic și bateți cu putere bucata de carne pe ambele părți. De ce este recomandat să acoperiți carnea cu o folie? Acest lucru se face pentru ca să nu fie stropiți pereții la batere și bucătăria dumneavoastră să rămână cât mai curată după pregătirea acestora. Procedați la fel cu toate bucățile de carne.

Ulterior, într-un recipient mic amestecați sarea și zahărul. Conform rețetei foți folosi sare de Adyghe, aceasta conține niște condimente uscate, ceea ce îmbunătățește fără îndoială gustul cărnii gătite. Ungeți fiecare bucată de mușchi cu un amestec de sare și zahăr pe ambele părți. Astfel este pregătită carnea de către bucătarii francezi.

snitel de porc cu orez si salata pe o farfurie

Persoanele care preferă mâncarea mai picantă pot adăuga puțin condiment uscat pentru carne

Cât timp trebuie ținută carnea pe foc. Cu ce garnituri să mănânci deliciul

Transferați carnea într-un bol adânc timp de aproximativ o oră. De câteva ori în acest timp, bucățele de carne vor trebui amestecate. Cotletele vor absorbi laptele, ceea ce le va face foarte fragede. Ulterior oul se toarnă într-un castron adânc și se agită cu o furculiță. Se adaugă un praf de sare și piper măcinat.

Persoanele care preferă mâncarea mai picantă pot adăuga puțin condiment uscat pentru carne. Ulterior amestecă totul din nou. Înmoaie mușchiul în ou pe ambele părți. Apoi acestea se rulează în faină. Încălzește uleiul vegetal într-o tigaie. Trimiteți cotletele la prăjit la foc mediu, mai întâi pe o parte, așteptând trei-patru minute. Apoi acestea trebuie întoarse pe cealaltă parte până sunt fierte, pentru asta la fel sunt nevoie doar trei minute.

La final se stropesc cotletele cu ierburi dacă doriți. Servește șnițele cu legume proaspete sau salată. Acestea pot fi servite și cu murături de gogonele verzi. Carnea merge bine cu piure de cartofi, orez fiert, hrișcă sau paste. Acest fel de mâncare este consistent și ușor de gătit, care vă va încânta familia și pe cei dragi. Bucătarii francezi servesc acest fel de mâncare cu sos alfredo sau meunier.

snitele de porc cu salata pe o farfurie

Cotletele de porc la tigaie sunt atât de suculente și fragede încât îți poți mânca mâinile

Sfaturi utile pentru un rezultat de excepție. Cum trebuie pregătită carnea înainte de a fi pusă la prăjit

Pentru ca șnițele să fie cele mai gustoase spălați carnea, asigurați-vă că o uscați cu un prosop de Pentru a obține cele mai suculente, fragede și pufoase șnițele trebuie să știi și ce carne să foloseștihârtie, altfel umiditatea în exces o va împiedica să se prăjească, iar carnea va fi înăbușită. Astfel, se pregătește carnea și pentru friptura de porc la cuptor. De asemenea, asigurați-vă că vă spălați ouăle înainte de utilizare, deoarece chiar și cojile aparent curate pot adăposti bacterii dăunătoare. Cel mai bine este să folosiți detergenți de calitate alimentară și o perie.

Dacă utilizați amestecuri de condimente gata preparate, asigurați-vă că citiți ingredientele de pe ambalaj. Adesea sarea este deja prezentă în astfel de amestecuri, țineți cont de acest lucru, altfel riscați să suprasărați carnea.

Folosiți ulei cu punct de fum ridicat pentru prăjit. Orice uleiuri sunt utile numai până când se atinge o anumită temperatură, care se numește punctul de fum. Din moment ce acest punct este atins, uleiul începe să ardă și în el se formează substanțe toxice, inclusiv cancerigeni.

Uleiurile nerafinate, cu rare excepții, au un punct de fum scăzut și nu veți obține prăjind pe el șnițele de porc fragede și pufoase. Acestea au o mulțime de particule organice nefiltrate care încep rapid să ardă. Uleiurile rafinate sunt mai rezistente la căldură și au un punct de fum mai mare. Dacă aveți de gând să gătiți în cuptor, tigaie sau grătar, asigurați-vă că utilizați ulei cu un punct de fum ridicat. Cele mai comune uleiuri cu punct de fum ridicat sunt soiurile rafinate de floarea soarelui, măsline și struguri.

snitele de porc pe o farfurie

Pentru ca șnițele să fie cele mai gustoase spălați carnea, asigurați-vă că o uscați cu un prosop de hârtie

Bugetul.ro
Recalculare de urgență pentru 5 milioane de pensionari! Se întâmplă pe 15 iulie la CNPP, este ordin clar de la ministrul Muncii
redactia.ro
Medicul care l-a resuscitat pe Felix Baumgartner face dezvăluiri cutremurătoare. De ce nu a putut să fie salvat, de fapt, iubitul Mihaelei Rădulescu
Bugetul.ro
Omul lui Klaus Iohannis a devenit noul președinte CCR. Cine este judecătoarea Simina Tănăsescu, succesoarea controversatului Marian Enache
a1.ro
Ispita Cristina Scarlevschi de la Insula Iubirii, dans la bară în parcare, chiar în toiul zilei. Trecătorii au făcut ochii mari
Playtech.ro
Udrea plânge după ieşirea din închisoare! Momentul care a îngenuncheat-o pe fosta blondă de la Cotroceni, nu ai mai văzut-o aşa
observatornews.ro
Vremea 28 iulie - 25 august 2025. Schimbare radicală; se răcește, revin ploile torenţiale și vijeliile
Playsport.ro
VIDEO Primele imagini cu reîntâlnirea dintre Elena Udrea și Eva Maria. Fetița nu îi mai putea da...
Evz.ro
Imagini rare cu Marian de la Insula Iubirii. S-a schimbat mult după divorț
realitatea.net
Creșterile salariale de la începutul anului, anulate de austeritatea lui Bolojan. Câți bani pierd 1,8 milioane de angajați: calcule BNS - VIDEO
SportpeSurse
Misterul din jurul lui Putin a fost dezvăluit de o poză care face înconjurul lumii. E pentru prima oară când scapă o asemenea imagine
Playtech.ro
Kate Middleton, gafă uriaşă în public! A fost acuzată de trădare naţională, britanicii nu o vor ierta prea curând
Dailybusiness.ro
Florin Ristei, remarci neașteptate la adresa ispitelor de la Insula Iubirii: „8 din 10 ispite fac videochat”
RomaniaTV
Anunţ-şoc făcut de Mihaela Rădulescu după autopsia lui Felix Baumgartner: Eram SIGURĂ!
stiriromania.ro
S-a emis RO-Alert: Cod galben și portocaliu de ploi torențiale în jumătate de ţară
RomaniaTV
Trupul lui Felix Baumgartner a fost ridicat și va fi repatriat în Austria. PRIMELE DECLARAȚII ale Mihaelei Rădulescu. Ți se rupe sufletul: Poate fi în sfârșit dus acasă
redactia.ro
Mihaela Rădulescu a luat trupul neînsuflețit al lui Felix Baumgartner din Italia. Unde ar putea fi înmormântat austriacul. Schimbare de ultim moment
ego.ro
Știați că Alin Gălățescu are o fiică? Iată ce relație are cu ea și cu mama ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
25 iulie 2025
25 iulie 2025