Prima pagină » Culinar » Bauturi » Smoothie cu mere și sfeclă roșie
Smoothie cu mere și sfeclă roșie

Smoothie cu mere și sfeclă roșie

18 feb. 2020, 14:01,
BZI.ro, în Culinar

Cu ceva timp în urmă am avut niște probleme de sănătate, din cauza cărora medicul mi-a prescris antibiotice. După acest curs de tratament mă simțeam îngrozitor: presiune în partea laterală a burții, gust amar în gură și grețuri ușoare după masă – toate senzațiile pe care le cunosc cei ce au ficatul bolnav.

Am găsit întâmplător această rețetă de cocktail, mi-a dat o speranță și am decis să încerc. Este o băutură foarte delicioasă, care elimină toxinele și reziduurile din organism! Timp de o săptămână am menținut o dietă sănătoasă și am băut zilnic câte un pahar de cocktail, în rezultat am început să mă simt mai bine ca niciodată! Îți recomand să încerci…

Morcovul bogat în flavonoide și vitamina A, hrănește ficatul. Pectina din măr ajută la eliminarea toxinelor. Frunzele de salată îți asigură o circulație sangvină bună și îți întărește imunitatea. Ghimbirul și lămâia îmbunătățesc activitatea tractului digestiv, te scapă de balonare și îți grăbesc metabolismul. Iar sfecla este bogată în fibre, ceea ce este foarte bine pentru intestin.

Eu iubesc la nebunie să fac diverse smoothie-uri și cocktailuri în blender, dar acesta a devenit preferatul meu! Apropo, îl poți păstra la frigider.

Iată de ce ai nevoie:

  • 3 morcovi;
  • 2 mere verzi;
  • o sfeclă roșie;
  • 0,5 lămâie fără coajă;
  • o bucățică de rădăcină de ghimbir;
  • 2 frunze de salată sau de spanac.

Mod de preparare:

Spală și curăță legumele. Mărunțește-le în blender. Adaugă 2 pahare de apă în pireul de legume obținut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *