Prima pagină » Cancan » Smiley, veste teribilă despre tatăl său. „Am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri”

Smiley, veste teribilă despre tatăl său. „Am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri”

19 iun. 2024, 14:31,
în Cancan

Smiley a primit o veste teribilă despre tatăl său, când mama lui i-a spus totul la telefon. În acel moment, artistul nu s-a mai putut opri din plâns. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Smiley și-a deschis sufletul și a povestit despre un moment dificil prin care a trecut acum ceva timp.

Soțul Ginei Pistol a dezvăluit că era plecat în America de peste două luni și ținea legătura cu familia prin telefon.

Smiley, veste teribilă despre tatăl său

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. De-a lungul anilor a reușit să își construiască o carieră de succes și să își deschidă o casă de producție, HaHaHa Producțion. Totuși, artistul a fost mereu discret cu privire la viața de familie, dar și la părinții săi.

Cântărețul își amintește că, în timpul unei conversații cu mama sa, a simțit imediat că ceva nu era în regulă. După lungi insistențe, aceasta i-a dezvăluit că tatăl său suferise un atac cerebral. Familia sa trecea prin momente cumplite de câteva săptămâni, fără ca Smiley să fie la curent.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună”, a povestit Smiley, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Acel moment i-a fost inspirație pentru piesa care avea să fie un hit

Smiley a dezvăluit că acel moment dificil i-a inspirat o piesă care a devenit un hit și în care mulți dintre fanii săi se regăsesc.

„După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: Scrie, scrie, scrie! Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: Îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a mai spus Smiley.

Prezent în cadrul unui podcast, Smiley a povestit despre momentul în care a primit o veste teribilă despre tatăl său.

Deși a fost un moment extrem de dureros, artistul a reușit să treacă peste, ba chiar mai mult a compus o melodie care a ajuns un adevărat hit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024