Prima pagină » Actualitate » Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară? Cine i-a dat de gol

Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară? Cine i-a dat de gol

15 mart. 2024, 08:47,
în Actualitate

Smiley și Gina Pistol ar putea deveni părinți pentru a doua oară, după cum susține Valentina Vânătoru, astrolog și specialist Feng-Shui. Se pare că astrele, pe care le-a consultat astrologul arată că Smiley și Gina Pistol au șanse mari să fie din nou părinți.

Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară

Smiley și Gina Pistol au o frumoasă familie, după ce ani de zile și-au ascuns relația de ochii tuturor. Cei doi îndrăgostiți au și o fetiță minunată, pe care au sărbătorit-o zilele trecute, iar acum toată lumea se întreabă dacă vor deveni sau nu părinți pentru a doua oară.

Gina Pistol și Smiley sunt și părinții micuței Josephine, care de curând a împlinit 3 anișori. Astrele pe care le-a consultat Valentina Vânătoru, astrolog și specialist Feng-Shui arată că cei doi se pregătesc pentru al doilea bebe.

„Gina Pistol este în perioadă de copii. Până în 2031 are configurație de pământ, de inteligență, pentru că inteligența în astrologie înseamnă copil. De departe, însă, anul 2027, este anul în care există cea mai mare posibilitate să mai aducă pe lume un copil. Stăm cu ochii pe ei și vedem. Oricum le merge foarte bine, iar Gina pare să fie fix în perioada aceea pe care și-a dorit-o cel mai mult. Ne bucurăm pentru ei!’, a declarat Valentina Vânătoru.

Prin ce greutăți au trecut cei doi la începutul relației

Gina Pistol și Smiley sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă de la noi, dar chiar și așa, cei doi au avut de trecut mai multe teste înainte de a-și consolida relația. Gina Pistol a spus că, deși știa că Smiley este alesul inimii ei, drumul către o relație solidă nu a fost lipsit de provocări.

Cu toate acestea,Gina a fost nevoie de răbdare și înțelegere pentru a depăși anumite dificultăți, în special în ceea ce privește gestionarea programului aglomerat al cântărețului.

„Am încredere foarte mare în intuiția mea. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că el este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau. Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot“, a spus Gina Pistol.

Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite“ a menționat că a avut impresia la nuntă că formează cu Smiley o familie de mult timp.

„La nuntă, noi ne simțeam ca și cum am fi fost de mult căsătoriți. Suntem de mult timp o familie, dar am făcut pasul acesta și pentru familia noastră extinsă. Știu că toți oamenii care au fost prezenți la acest eveniment și alții care, din păcate, nu au reușit să ajungă au fost oameni care s-au bucurat pentru noi și s-au distrat alături de noi. Nu-mi puteam dori ceva mai frumos de atât, a fost o nuntă superbă“, a precizat Gina Pistol, care alături de Smiley ar putea deveni părinți pentru a doua oară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024