Prima pagină » Radio » Actualitate » Smiley și Gina Pistol, în luna de miere pe Coasta de Azur: „Am ajuns în camera unde se întâmplă magia”

Smiley și Gina Pistol, în luna de miere pe Coasta de Azur: „Am ajuns în camera unde se întâmplă magia”

07 iun. 2023, 13:57,
BZI.ro, în Radio

Smiley și Gina Pistol se află în luna de miere într-un loc superb de pe Coasta de Azur, de care cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi se află de câteva zile în Franța și au început să țină un jurnal online al aventurii lor pe aceste meleaguri. Locul ales de Smiley și Gina Pistol este încărcat de istorie, prin acel sat pitoresc perindându-se multe celebrități.

În data de 27 mai 2023, Smiley și Gina Pistol au avut nunta. La o săptămână de la acest eveniment din viața lor, cele două vedete au plecat pe Coasta de Azur, într-o vacanță binemeritată. Totuși, ei nu au luat-o și pe fiica lor, Josephine, în luna de miere.

Smiley și Gina Pistol, în luna de miere pe Coasta de Azur

După nuntă, Smiley și Gina Pistol au reușit să plece în luna de miere și au publicat deja primele imagini din destinația aleasă. Este vorba despre Saint-Paul-de-Vence, un sat superb de pe Coasta de Azur, în apropiere de Nisa. Acest loc are o istorie aparte, deoarece pe aici s-au perindat celebrități din toate domeniile printre care Picasso, Matise, Greta Garbo, Sophia Loren sau Catherine Deneuve, potrivit LPF.

Aşezat pe vârful unei coline şi înconjurat de ziduri medievale, Saint-Paul-de-Vence este un loc pitoresc, bun de luat la pas de doi îndrăgostiți care tocmai au devenit o familie. Smiley a publicat un jurnal video din luna de miere, iar fanii de pe Instagram i-au mulțumit că i-a făcut și pe ei părtași la aventura lor.

„De ce ne-am trezit la 3 dimineața? Aceasta este întrebarea. Bine, Gina nici n-a mai dormit. Am plecat în luna de miere amândoi. Am împachetat și fix la răsărit ne-am luat zborul spre Nisa. De acolo am luat o mașină și am ajuns într-un orășel foarte frumos și liniștit, care se numește Saint-Paul-de-Vence”, își începe Smiley povestea.

Primele impresii ale cuplului

Ajunși în Saint-Paul-de-Vence, satul cochet încărcat de istorie, Smiley și Gina s-au cazat și au filmat dormitorul în care își vor petrece următoarea perioadă. Solistul chiar a făcut o glumă și a spus că în acea cameră se va întâmpla magia, adică somn, pentru că încă se resimt după nuntă.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

„Ne-am cazat într-un loc minunat, cu multă vegetație, iar după o plimbare scurtă și un mic dejun rapid am ajuns în camera unde se întâmplă magia, adică somn de voie, că aveam de recuperat. Ne-am trezit la amiază, corespunzător, cu fructe, dulciuri și șampanie, răsfăț, nene!

Apoi am pornit la pas, noi doi și-o umbrelă, prin Saint-Paul-de-Vence. Sper că am pronunțat bine cât de cât. Orășelul e plin de galerii de artă și locuri ascunse, încărcate de istorie. În unul din ele am poposit și noi, la cină, La Colombe d’Or. Un loc în care mulți artiști celebri au stat și au lăsat urme din operele lor, unele chiar în restaurant. Am mâncat franțuzește, adică puțin și bun și apoi ne-am retras în cameră. E și mâine o zi”, a încheiat Smiley filmulețul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *