Prima pagină » Cancan » Smiley și Gina Pistol au finalizat amenajările la camera fetiței. Cum arată după renovare

Smiley și Gina Pistol au finalizat amenajările la camera fetiței. Cum arată după renovare

02 mart. 2021, 10:57,
în Cancan

Bucurie mare pentru Smiley și Gina Pistol deoarece au terminat renovările pentru camera fetiței lor care se va naște în curând. Așadar, cei doi pot acum răsufla ușurați pentru că au reușit să pună la punct camera micuței.

Gina Pistol a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că locuința ei și a lui Smiley va suferi modificări drastice. Prezentatoarea TV povestea că este un adevărat șantier la ei acasă, iar pregătirile sunt în toi pentru camera bebelușului. Ei bine, toată lumea s-a gândit că este pe ultima sută de metri și se întrebau dacă oare vor reuși să termine la timp. Iată că au reșit, iar rezultatul te lasă pur și simpu fără cuvinte! Gina Pistol și iubitul ei, Smiley, își vor aduce fiica acasă în circa o săptămână, căci mai este puțin până ce blondina o va aduce pe lume.

Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea anul trecut după ce au anunțat printr-un vlog că sunt împreună de trei ani. Ba mai mult decât atât, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor că este și însărcinată. De atunci, cei doi sunt atent urmăriți de internauți care vor să știe fiecare detaliu despre relația lor.

Smiley și Gina Pistol au pregătit camera fetiței

Așadar, despre camera fetiței putem spune, într-un singur cuvât, că este adorabilă! Nu știm cine s-a ocupat de designul camerei, dacă a fost Gina Pistol sau dacă cuplul a apelat la un specialist, însă totul este foarte sofisticat și ales cu bun gust!

Cemera fetiței este, bineînțeles, special amenadajată pentru a-i face viața mai ușoară mamei, dar și copilului. Mobilierul este în întregime în nuanțe de alb, pătuțul, noptierele, dar și zona specială pentru schimbat scutecele. Iar culoarea de contrast este roz.

Tapetul de pe pereți este în culori de roz pudră cu un copac cu flori în care zboară păsări. Dar și canapeaua amplasată strategic în încăpere pentru ca mama să se poate odihni lângă micuță.

Ce vrea Gina Pistol de la Smiley înainte de a naște

Parcă pentru a sugera că așteaptă să fie, măcar în ceasul al 12-lea, cerută „regulamentar”, Gina Pistol a postat o imagine care spune totul despre ce își dorește. Și anume, un inel de logodnă fabulos, unul care să îi fie pus pe deget de Smiley cât mai repede. Pe de altă parte, Gina Pistol așteaptă cu sufletul la gură să nască, pentru a-și putea ține copilul în brațe.

„Ideea este că în perioada asta toată lumea îmi recomandă să dorm, să mă odihnesc, dar ce credeți, nu pot să dorm! Nu pot. Dorm cel mult o oră, o oră jumate, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva cred că mă pregătesc pentru ce va urma”, a mărturisit Gina Pistol imediat după ce a postat imaginile cu spațiul fetiței.

Este puțin speriată înainte de naștere

Vedeta le-a mărturisit fanilor că îi este puțin teamă de momentul nașterii. Cu toate acestea, ea și Smiley au ales deja numele fetiței. Acum, pe ultima sută de metri încă are de făcut câteva analize și să pună la punct mici detalii în ceea ce privește venirea pe lume a primului ei copil.

„Mai este puțin și o voi ține pe fiică-mea în brațe. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri, de fapt, pentru că mai am puțin… Nu săptămâna care vine, cealaltă, mai este. Și abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă”, a spus prezentatoarea TV. În altă ordine de idei, Smiley și Gina Pistol au terminat camera fetiței și abia așteaptă să se nască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`