Prima pagină » Cancan » Smiley și Gina Pistol au ales numele fetiței. Când îl vor dezvălui

Smiley și Gina Pistol au ales numele fetiței. Când îl vor dezvălui

04 feb. 2021, 10:29,
în Cancan

Smiley și Gina Pistol sunt pe ultima sută de metri în așteptarea întâiului născut și au ales deja numele fetiței, însă nu-l dezvăluie încă. Cei doi vor deveni părinți în luna martie și ard de nerăbdare să-și țină în brațe micuța. Totodată, Smiley și Gina Pistol recunosc că sunt pregătiți pentru marele eveniment.

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) vor deveni părinți luna viitoare. În prezent, cuplul, care va avea o fiică, își renovează apartamentul. Recent, Smiley a vorbit despre numele micuței. Artistul și prezentatoarea TV formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația.

„Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri. Dragostea durează atât timp cât ai grijă de ea. Cu siguranță trece prin mai multe etape, cu siguranță nu mai arată la fel după trei ani, însă crește frumos și de la an la an poți să descoperi ceva nou”, mărturisea Gina anul trecut.

Smiley și Gina Pistol au ales numele fetiței

Viitorii părinți au pregătit cu minuțiozitate totul pentru marele eveniment, iar acum ard de nerăbdare să-ți țină fiica în brațe.

„Sunt pe ultima sută de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează. Cred că sunt pregătit. Habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc. Nu știm exact când se va naște, aflăm luna aceasta data. Mai durează o lună și un pic până când va naște Gina. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spus Smiley omul. Avem tot. Suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă. Mai urmează să luăm niște hăinuțe, dar suntem pregătiți la capitolul cărucioare, scaun de mașină, pătuț.

Abia aștept să o țin în brațe. Sunt puțin, așa, emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez. (…) Ne-am decis asupra numelui, dar nu îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță. Sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a mai spus Smiley.

Gina Pistol se confruntă cu dureri de picioare

De partea cealaltă, partenera de viață a lui Smiley povestește că aceste ultime săptămâni sunt istovitoare pentru ea. Mai mult, seara se confruntă cu niște dureri de picioare îngrozitoare.

„Tot ce fac e greu… Deci, eu mai am cam 5 săptămâni, 6 cel mult. Atât mai am până nasc. (…) Și cum se lasă seara, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști în continuu și ai un ecou de durere în picioare”, spunea Gina de curând pe Instagram.

De cealaltă parte, pregătirile sunt aproape gata, camera fetiței a fost renovată, iar așteptarea li se pare tot mai grea. Totodată, Gina Pistol consideră că pentru femeile însărcinate parcă ar fi anumite reguli nescrise în legătură cu renovarea…

„Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a mai spus Gina Pistol.

Acum, din moment ce Smiley și Gina Pistol au ales numele fetiței, fanii așteaptă cu nerăbdare să afle cum se va numi aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`