Prima pagină » Actualitate » Smiley, Irina Fodor și Adela Popescu își deschid pensiune! Așa vor să dea lovitura vedetele pe malul mării
Smiley, Irina Fodor și Adela Popescu își deschid pensiune! Așa vor să dea lovitura vedetele pe malul mării

Smiley, Irina Fodor și Adela Popescu își deschid pensiune! Așa vor să dea lovitura vedetele pe malul mării

08 ian. 2024, 09:30,
BZI.ro, în Actualitate

Smiley, Irina Fodor și Adela Popescu își deschid pensiune. Vedetele vă vor primi în micul lor paradis de la malul mării din această primăvară. Cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz au decis să își deschidă împreună o pensiune! Cele 3 cupluri celebre s-au apucat de afaceri împreună și vor să dea lovitura cu o pensiune din Vama Veche pe care gașca lor o frecventa de ceva timp. Pensiunea are 14 camere, iar acum se află în proces de amenajare pentru a arată exact cum au visat vedetele.

Smiley, Irina Fodor și Adela Popescu își deschid pensiune!

Anunțul a fost făcut de aceștia atât la o emisiune TV, cât și pe rețelele de socializare unde au dezvăluit că din această primăvară turiștii le vor putea călca pragul.

Mai exact, clienții sunt așteptați să vină de la data de 1 mai, iar vedetele au spus că în curând doritorii vor putea face rezervări.

Cele 3 cupluri au spus că vor să facă din pensiunea de la malul mării locul ideal pentru familiile și prietnii care vor să petreacă o vacanță relaxantă chiar și la noi în țară. Răzvan Fodor și Radu Vâlcan promit să se ocupe de bunătățile culinare, iar Smiley se va ocupa de atmosferă.

„Suntem în plin proces de amenajare, avem și nume, avem tot ce trebuie. Hotelul există, noi îl știam. Eu și Radu am filmat acolo pentru un proiect și a fost așa un gând că cele mai frumoase vacanțe aici le-am avut. A fost un gând, a trecut. S-a aflat în gașca noastră de prieteni de această posibilitate de a cumpăra acest spațiu. Eu știam deja de el, e foarte drăguț acest hotel și am zis să facem o chestie drăguță, așa cum ne-ar plăcea nouă din toate punctele de vedere. Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți la un loc. O să fie deschis la 1 mai. Tare mi-e teamă că dacă venim noi cu familiile noastre nu mai are loc nimeni”, a declarat Adela Popescu.

Vedetele se vor ocupa de pensiunea din Vama Veche

Răzvan Fodor este la rândul său încântat de proiectul din Vama Veche. Afacerea pe care o are împreună cu prietenii lui este dedicată familiilor și celor care vin la mare cu gașca. Actorul din serialul Bravo, tată lucrează de zor ca totul să fie gata la timp.

„Vă putem anunța că subsemnatul împreună cu soția, frații și surorile din poză ne-am unit pentru acest proiect, din care am făcut un locșor al nostru, pe care îl deschidem pentru toți cei care vor să ne treacă pragul, chiar din primăvara asta. Este un loc pentru familii și prieteni, la care lucrăm de zor, ca să îl facem și mai frumos pentru noi și pentru voi. Vă ținem la curent cu noutățile și mai ales cu primele petreceri nebune pe care avem de gând să le dăm acolo!”, a spus soțul Irinei Fodor, pe pagina de Instagram.

Gina Pistol a scris pe Instagram că și-a dorit o bibliotecă în living.

„Eu am vrut o bibliotecă în living, o vedeți în poze, pentru că toata lumea a fost de acord.Radu și Răzvan au zis că vor să gătească, așa că ne-am asigurat că vor avea unde, fetele au vrut piscina, iar Andrei sigur vrea să cânte”, a spus Gina Pistol.

Și Radu Vâlcan a povestit că vrea să le prepare viitorilor clienți supă Tom Yum.

„Să vedeți ce supă Tom Yum vă fac din primăvară. Și, poate o conving pe bunică-mea să mi dea rețeta de rulada cu ness”, a spus Radu Vâlcan pe Instagram, după ce Smiley, Irina Fodor și Adela Popescu își deschid pensiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *