Prima pagină » Cultural » Smiley se mută în SUA pentru o perioadă. Care este motivul

Smiley se mută în SUA pentru o perioadă. Care este motivul

31 mart. 2023, 11:44, 2 ,
în Cultural

Smiley și-a făcut bagajele și a plecat în SUA pentru o perioadă. Acesta a decis să plece fară Gina Pistol și fiica lor. Artisul este decis să dea lovitura și să producă muzică de calitate chiar și peste Ocean.

Cântărețul le-a transmis urmăritorilor lui din mediul online că va sta două săptămâni în SUA, timp în care va face…artă. Iubitul Ginei Pistol a avut un zbor lung, de 12 ore, însă a ajuns cu bine la destinație, la Los Angeles.

Smiley se mută în SUA pentru o perioadă pentru a produce muzică

Artistul le-a dezvăluit tuturor ce are de gând să facă peste Ocean. Le-a promis fanilor săi că-i va ține la curent cu toate activitățile pe care le va face în America.”Astăzi zbor în America și am zis să fac un daily vlog sau daily talk. Să vă arăt și vouă ce fac două săptămâni în Los Angeles. Evident că locurile din avion nu sunt făcute pentru oameni ca mine cu picioare lungi, dar asta este. Am decolat, abia aștept să facem multă muzică și să vă arăt și vouă cum se lucrează aici și ce locuri vedem în Los Angeles. Am închiriat o mașină și îi dăm frumos spre studio! Aici o să avem studioul”, a spus Smiley, într-un videoclip postat pe Tik Tok.

Cântărețul a preferat să meargă singur, iar Gina Pistol a rămas în țară alături de fiica lor Josephine.

@smiley_omul M-am hotărât să fac #DailyTok din America! Stați pe aproape că mâine vin cu part 2! 👀 #fyp #foryou #americandream #traveltok #music ♬ original sound – Smiley

Motivul pentru care Gina Pistol a plecat de la „Chefi la cuțite”

Îndrăgita prezentatoare Gina Pistol a decis să nu mai ia parte la prezentarea ultimului sezon al emisiunii Chefi la cuțite. Astfel, cea mai recentă ediție, adică sezonul cu numărul 11, intră pe mâinile Irinei Fodor, cea care prezintă și America Express. Producătoarea emisiunilor Chefi la cuțite și America Express, Mona Segall, a spus ce se întâmpla, de fapt, cu Gina Pistol.

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Mona Segall a dat câteva detalii inedite despre plecarea vedetei blonde. Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țara noastră. Plecarea ei din spatele micului ecran nu i-a întristat doar pe fanii ei, ci și pe colegii săi, care îi simt foarte tare lipsa.

Mona Segall, producătoarea emisiunilor pe care Gina le-a prezentat în ultimii ani, a mărturisit cât de obositor era programul cu care partenera de viață a lui Smiley se obișnuise pe platoul de filmare. Mai mult decât atât, aceasta spune că inițial a încercat să o facă pe blondină să reconsidere decizia de a pleca de pe micul ecran, însă nu a insistat, știind că a ales acest lucru pentru a putea petrece mai mult timp alături de fiica sa.

Probabil din acest motiv și Smiley a ales să meargă singur în SUA, iar Josephine să rămână în compania Ginei Pistol pentru a petrece mai mult timp de calitate împreună.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *