Prima pagină » Actualitate » Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României: „Mamă, ce apariţie!”

Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României: „Mamă, ce apariţie!”

30 sept. 2024, 08:51,
în Actualitate

La Vocea României, atmosfera a fost incendiară în cea mai recentă emisiune de la Pro TV. Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea. Roxana Dobrițoiu, în vârstă de 32 de ani, a reușit să cucerească nu doar publicul cu melodia „Made in Romania”, ci și pe unul dintre cei mai apreciați antrenori ai competiției. Smiley, cunoscut pentru abilitatea sa de a descoperi și dezvolta talente autentice, a fost cel care a apăsat butonul și a adus-o pe Roxana în echipa sa, impresionat de timbrul ei vocal distinct și de pasiunea cu care a interpretat piesa.

Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României

Roxana Dobrițoiu provine dintr-o familie cu o bogată moștenire muzicală, fiind nepoata renumitului cântăreț de manele Adi de la Vâlcea. Pentru Roxana a fost ușor să aleagă calea muzicii, fiind crescută într-un mediu unde aceasta era o prezență constantă. Roxana a dezvoltat de timpuriu o pasiune intensă pentru aceasta, învățând să cânte la instrumente precum chitara și pianul.

Chiar dacă și-a început cariera artistică de la o vârstă fragedă, interpretând la evenimente încă de la 13 ani, Roxana a dorit să-și rafineze talentul printr-o educație muzicală formală. A urmat Liceul de Muzică și ulterior Conservatorul, însă a fost nevoită să întrerupă studiile universitare înainte de a obține diploma de licență din cauza unei restanțe.

Talentul Roxanei Dobrițoiu nu s-a oprit la manele, genul muzical în care s-a consacrat, ci a fost influențată de artiști internaționali, fiind o mare admiratoare a lui Beyonce și a stilului R&B. Deși încă nu a colaborat cu unchiul său, Adi de la Vâlcea, Roxana își dorește să găsească o piesă care să se ridice la nivelul perfecționismului său pentru a realiza o colaborare de succes.

Smiley: „Trebuie să ai curaj să cânți piesa asta într-o audiție la Vocea României“

Când Smiley, care a amenajat în casă un loc de joacă inedit pentru fiica sa, a întors scaunul, a rămas surprins „Mamă, ce apariție!”. Artistul a fost impresionat de pasiunea cu care cânta și de energia pe care o aducea pe scenă. A realizat rapid că Roxana are un mare potențial.

„Eu m-am bucurat, am simțit în felul în care ai cântat că ți-ai dorit foarte tare să fii aici. Trebuie să ai curaj să cânți piesa asta într-o audiție la Vocea României. Bine ai venit în echipa mea!”, a spus Smiley, la Vocea României.

Roxana a trecut prin momente dificile în cariera sa, fiind diagnosticată cu noduli pe corzile vocale, o problemă care i-a provocat depresie și îngrijorări cu privire la viitorul său muzical. Deși medicii i-au recomandat o intervenție chirurgicală, a decis să amâne operația timp de patru ani, temându-se de posibilitatea de a-și pierde vocea, dar rămânând totodată hotărâtă să continue să cânte și să evolueze.

Antrenorii au fost surprinși de modul în care au interpretat mulți dintre concurenți piesele, iar luptele lor au implicat argumente serioase, folosirea butonului super-block, dar și mesaje emoționante.

„M-ai făcut să simt că trăiesc o perioadă pe care n-am prins-o, despre care doar am auzit sau am citit. Am senzația că s-au născut, de vreo trei decenii încoace, suflete care au mai trăit și caută să se exprime undeva. Am senzația că asta ești și tu. Eu am un copil acasă, de un an, și când te-am văzut așa, am zis: mi-ar plăcea ca băiatul meu să fie ca băiatul ăsta când o să aibă 16 ani. Bravo!”, a spus Theo Rose printre lacrimi.

Altfel, Smiley, care își dorește să fie pentru a doua oară părinte, a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`