Prima pagină » Cultural » Smiley a dat marea veste din luna de miere! Fanii se vor bucura cu siguranta

Smiley a dat marea veste din luna de miere! Fanii se vor bucura cu siguranta

07 iun. 2023, 13:53,
în Cultural

Smiley este unul dintre artiștii vechi ai țării noastre, care prin multă muncă, pasiune și dedicare a ajuns să fie mai mult decât un cântăreț. Este prezentator, actor, cântăreț, compozitor și producător, având acum și propriul studio de înregistrări, de unde se lansează periodic o altă și altă stea a muzicii românești.

Smiley fiind pentru mulți tineri la început de drum un îndrumător și omul din spatele succesului lor.

Smiley a dat marea veste din luna de miere

Fapt care a ajuns să se întâmple iar, conform spuselor artistului.

În mediul online, unde împărtășește totul cu cei care-l urmăresc, Smiley a anunțat că un nou artist face de acum încolo parte din echipa sa, dar și că acesta deja a fost lansat pe piața muzicală.

Mai mult decât atât, debutul acestuia nu a fost unul oarecare, ci printr-o colaborare de excepție cu Adda, alături de care a lansat și proaspătul mire o piesă de mare succes.

”Un nou membru în familia noastră Hahaha, markstam_official”, a scris soțul Ginei Pistol, pe pagina sa de Instagram.

Cântărețul a făcut acest anunț direct din luna de miere, acolo unde petrece alături de proaspăta sa soție momente de neuitat, după ce nașii de cununie le-au făcut cadou o experință pe dealurilor Saint-Paul de Vence, unde prețurile pornesc de la 1.842 de lei și pot ajunge și până la 5.451 de lei, notează  Cancan.ro .

Astfel, aflându-se în sudul Franței, prezentatorul și mama copilului său profită acum de tot ce le oferă locația de lux de peste graniță, de la peisajele ce-ți taie respirația, la relaxarea de care aveau atâta nevoie și până la poftele culinare satisfăcute, fără să țină cont de vreo dietă.

”Vedere de la mare… Gina nu mai poate să mănânce înghețata și îi e rușine să se ducă să o arunce. Eu oare pot să mănânc toată înghețata?… Aproape toată, am mâncat înghețată de amaretto, mango și cocos”, a mai spus Smiley în online.

Ce relație are Gina Pistol cu soacra ei

Povestea lor de iubire a început neașteptat, a continuat discret și, după ce au devenit părinți, au decis să-și unească destinele. Smiley și Gina Pistol au devenit soț și soție, iar momentul în care au spus DA, în fața ofițerului de la Starea Civilă, a stârnit emoții puternice în sufletele părinților care le-au fost alături.

Un reporter nu a ratat ocazia de a afla cum se înțelege soacra cu Gina Pistol. A întrebat-o în primul rând dacă e harnică și o iubește.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…) Sunt o bunică care și-a dorit foate mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți”, a spus mama lui Smiley despre relația cu Gina Pistol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *