Prima pagină » Local » „Șmecherul de carton” care ar fi violat și prădat o bătrână la Hala Centrală din Iași și-a găsit nașul! Judecătorii ieșeni i-au dat ani grei de pușcărie

„Șmecherul de carton” care ar fi violat și prădat o bătrână la Hala Centrală din Iași și-a găsit nașul! Judecătorii ieșeni i-au dat ani grei de pușcărie

29 aug. 2022, 02:00, 5 ,
Violina GORCINSCHI în Local

Recent, bărbatul acuzat că a violat o ieșeancă în vârstă de 70 de ani la Hala Centrală din Iași și-a primit pedeapsa! Cătălin Popovici, ieșeanul surdo-mut, de 30 de ani, ar fi pus ochii pe femeie într-o dimineață de mai și ar fi întreținut relații sexuale, în mod forțat, cu aceasta. Ulterior, i-ar fi smuls și bijuteriile de la gât

Cazul șocant de viol și tâlhărie ce a avut loc la Hala Centrală din Iași a fost soluționat zilele trecute de judecătorii ieșeni. Cătălin Popovici a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru viol și tâlhărie și trebuie să plătească peste 10.000 de euro bătrânei, daune morale și materiale. Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel. Bărbatul este, în acest moment, privat de libertate la Penitenciarul Iași.

Cătălin Popovici, ieșeanul acuzat de viol și tâlhărie, pedepsit de judecători

pasajul pietonal din Hala Centrala Iasi

Incidentul s-a petrecut la Hala Centrală din Iași

Recent, magistrații Judecătoriei Iași au hotărât soarta ieșeanului acuzat de viol și tâlhărie. Cătălin Popovici, tânărul surdo-mut, în vârstă de 30 de ani, își va plăti scump faptele. Dacă hotărârea judecătorilor rămâne definitivă, acesta va petrece mulți ani lipsit de libertate, fără a mai avea dreptul să umble de capul lui pe străzi. Grozăviile săvârșite de bărbat au determinat instanța să îl pedepsească fără milă pe acesta.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Cătălin Popovici, deţinut în Penitenciarul Iaşi, la pedeapsa de 6 ani şi 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol în dauna persoanei vătămate. Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca acesta să execute o pedeapsă finală de 8 ani închisoare, în regim de detenţie. Obligă inculpatul să plătească părţii civile suma de 2.500 de lei cu titlu de daune materiale, respectiv sumele de 2.500 de lei şi 10.000 de euro cu titlu de daune morale”, au arătat judecătorii.

Astfel, individul, pe lângă faptul că va trebui să stea închis mulți ani la pușcărie, este obligat să plătească daune materiale și morale victimei în vârstă de 70 de ani. Sumele nu sunt de neglijat, fiind vorba de peste 10.000 de euro.

Grozăvie fără margini la Hala Centrală din Iași

Catalin Popovici, un iesean

Cătălin Popovici a fost condamnat la 8 ani de închisoare

În dimineața de 19 mai 2022, între pereții Halei Centrale din Iași, s-a petrecut o grozăvie care i-a șocat pe mulți care au auzit de întâmplare. În timp ce se plimba în pasajul pietonal, victima de 70 de ani nu știa prin ce momente traumatice avea să treacă. Cătălin Popovici, un tânăr ce părea să aibă preocupări ale tinerilor de vârsta lui, a ieșit din tiparele normale și a pus ochii pe bătrână. Acesta ar fi violat-o în acea dimineață, în ciuda faptului că cei doi se aflau într-un loc public și des circulat. După ce a întreținut forțat relații sexuale cu ieșeanca, individul a și jefuit-o.

„Pe data de 19 mai 2022, în jurul orei 5:10, inculpatul a intrat după persoana vătămată în pasajul de la Hala Centrală și, prin constrângerea fizică a acesteia, a întreținut cu persoana vătămată un raport sexual, timp de aproximativ 5 minute. La finalizarea raportului sexual, inculpatul i-a smuls victimei lanțul de aur de la gât, după care a fugit de la locul faptei”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Bărbatul a fost repede depistat de polițiști, fiind reținut pentru 24 de ore pe data de 20 mai 2022. De atunci, Cătălin Popovici nu a mai umblat liber pe străzi pentru a se evita repetarea incidentelor asemănătoare celui de la Hala Centrală din Iași.

Comentarii
  • Cât tupeu să aibă panarama, lasă că o să-i iasă pe gura toate supozitoarele administrate în pârnaie :))

  • Păcat de el ca are și probleme de sănătate și a luat o hegheș de la șobolan, trebuia internat și reabilitat din timp, dar dacă familia și frații lui care puteau sa l ia și pe sus să-l ducă în vreun centru sa l ajute cumva nu s au ocupat de el…. S a ajuns la o sentință grea pentru el

  • Bonus, o castrare chimică.

  • jeguri ordinare si needucate, e plin de specimene din astea, politia, jandarmi au disparut toti, mai trimitetii noaptea sa umble prin cartiere pe unde se aduna scursurile

  • De unde va plati acest „puroi” despagubirile acestea? Normal ar fi ca aceste „gunoaie” care nu au de unde plati, sa stea in puscarie ca sa castige banii ce-i are de dat si sa iasa de acolo atunci cand a livrat integral sumele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`