Prima pagină » Titlurile zilei » Șmecheria costă! Un ieșean acuzat că a sărit la gâtul unor polițiști, condamnat la pușcărie! Scandalul de ultraj a izbucnit în zona Gării, după ce oamenii legii au încercat să îl legitimeze! (Exclusiv)
Șmecheria costă! Un ieșean acuzat că a sărit la gâtul unor polițiști, condamnat la pușcărie! Scandalul de ultraj a izbucnit în zona Gării, după ce oamenii legii au încercat să îl legitimeze! (Exclusiv)

Șmecheria costă! Un ieșean acuzat că a sărit la gâtul unor polițiști, condamnat la pușcărie! Scandalul de ultraj a izbucnit în zona Gării, după ce oamenii legii au încercat să îl legitimeze! (Exclusiv)

30 dec. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

Un individ care pare să aibă boală pe funcționarii în uniformă a fost pedepsit de judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Ionuț Eugen Teodoroiu la 2 ani și 2 luni de pușcărie, sub acuzația de ultraj. Anchetatorii au susținut că scandalul a izbucnit în zona Gării, după ce oamenii legii au încercat să îl legitimeze pe ieșean. În cele din urmă, individul în vârstă de 33 de ani a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie

Șmecheria costă și costă scump! Un ieșean acuzat că a sărit la gâtul unor polițiști a fost condamnat la pușcărie! Anchetatorii au afirmat că scandalul a izbucnit în zona Gării, după ce oamenii legii au încercat să îl legitimeze pe individ.
Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Ionuț Eugen Teodoroiu la pedeapsa rezultantă de 2 ani și 2 luni de pușcărie, pentru ultraj. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ionuț Eugen Teodoroiu, acuzat că a sărit la gâtul unor polițiști din Iași

Acest proces al lui Ionuț Eugen Teodoroiu a început pe 21 octombrie 2019. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe individ, sub acuzația de ultraj.
Conform anchetatorilor, pe 30 septembrie 2019, ieșeanul în vârstă de 33 de ani a fost implicat într-un scandal cu doi oameni ai legii. Procurorii au susținut că, în seara respectivă, în jurul orei 23:00, doi agenți din cadrul Poliției Transporturi Feroviare au încercat să îl legitimeze pe individul aflat în incinta Gării. Anchetatorii au adăugat că, în acel moment, ieșeanul a devenit extrem de recalcitrant și chiar a sărit la gâtul polițiștilor.

Ieșeanul, imobilizat și dus la audieri

Procurorii ieșeni au mai afirmat că, la scurt timp, Ionuț Eugen Teodoroiu a fost imobilizat de agenții Bogdan S. și Marian S. Ulterior, acesta a fost dus la audieri. În urma audierilor, oamenii legii au decis reținerea individului pentru 24 de ore.

Astfel, pe data de 1 octombrie 2019, ieșeanul a fost reținut. Procurorii au propus mai apoi arestarea preventivă a individului. Magistrații au admis propunerea formulată de către anchetatori pe numele lui Ionuț Eugen Teodoroiu. De altfel, procurorii au constatat că ieșeanul a mai fost certat cu legea, el fiind implicat în trecut într-un alt scandal, tot cu oameni ai legii. Acum, rămâne de văzut dacă sentința emisă de Judecătoria Iași va fi sau nu contestată. În eventualitatea în care decizia va fi atacată, urmează ca magistrații din cadrul instanței superioare să decidă ce se va întâmpla în continuare în cadrul acestui scandal, care a izbucnit în zona Gării din Iași.

Așadar, judecătorii vor stabili dacă mențin sau nu hotărârea luată în cazul ieșeanului acuzat că a sărit la gâtul unor polițiști. De-a lungul ultimilor ani, astfel de cazuri, în care oameni ai legii din Iași au fost atacați de diverși indivizi, s-au înmulțit. Zeci de ieșeni au ajuns să dea socoteală în fața magistraților sub acuzația de ultraj, constatând că șmecheria costă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`