Prima pagină » Local » Șmecher din Libia, prins la volanul unui bolid BMW. Gonea pe străzile din Iași, deși avea carnetul suspendat (EXCLUSIV)
Șmecher din Libia, prins la volanul unui bolid BMW. Gonea pe străzile din Iași, deși avea carnetul suspendat (EXCLUSIV)

Șmecher din Libia, prins la volanul unui bolid BMW. Gonea pe străzile din Iași, deși avea carnetul suspendat (EXCLUSIV)

10 mai 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un bărbat originar din Libia a fost pedepsit, după ce a urcat la volanul unui bolid BMW fără a avea acest drept. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Elhassan Mahomoud Eliman Hamada Islam la patru luni de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul fără permis. Oamenii legii spun că, deși avea carnetul suspendat, bărbatul a fost prins la volanul unui autoturism. Toată povestea a ieșit la iveală după ce bărbatul a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție din Iași.

Un bărbat originar din Libia a fost pedepsit, după ce a urcat la volanul unui bolid BMW fără a avea acest drept. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Elhassan Mahomoud Eliman Hamada Islam.

„Instanța stabileşte pentru inculpatul Elhassan Mahomoud Eliman Hamada Islam pedeapsa de patru luni de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul fără permis”, au precizat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Bărbat din Libia, prins la volanul unui bolid BMW

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Elhassan Mahomoud Eliman Hamada Islam a început pe data de 18 august 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe bărbatul originar din Libia, sub acuzația de conducere a unui vehicul fără permis.

„Pe data de 13 iulie 2020, la ora 16:42, inculpatul Elhassan Mahomoud Eliman Hamada Islam a condus autoturismul marca BMW pe strada Calea Chișinăului, către localitatea Tomești, în timp ce avea dreptul de a șofa suspendat”, au menționat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Mahomoud Islam, tras pe dreapta pe o stradă din Iași

Anchetatorii ieșeni au afirmat că, la un moment dat, autoturismul marca BMW condus de libianul Elhassan Mahomoud Eliman Hamada Islam a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție. Oamenii legii au efectuat verificările de rigoare. Așadar, agenții ieșeni au constatat că bărbatul din Libia avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Din acest motiv, oamenii legii i-au întocmit individului un dosar penal, sub acuzația de conducere a unui vehicul fără permis. Mai apoi, individul a fost chemat la audieri și interogat de către anchetatori. De asemenea, în urmă cu aproximativ un an, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe bărbat pentru acuzația amintită. Din păcate, astfel de situații au fost tot mai des întâlnite pe șoselele din județul Iași în ultimii ani.

Zeci de șoferi s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși conducând vehicule, deși aveau acest drept suspendat. Recent, bărbatul din Libia, prins la volanul unui bolid marca BMW, a fost pedepsit de către magistrații din cadrul Judecătoriei Iași la patru luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *