Prima pagină » Local » „Smardoiul” cu numere de Vrancea lovește din nou! Individul care a atacat cu spray lacrimogen un șofer se bagă cu tupeu în fața tramvaiului! – VIDEO

„Smardoiul” cu numere de Vrancea lovește din nou! Individul care a atacat cu spray lacrimogen un șofer se bagă cu tupeu în fața tramvaiului! – VIDEO

09 iul. 2022, 02:00, 11 ,
Violina GORCINSCHI, în Local

Șoferul violent cunoscut de tot Iașul a arătat, din nou, ce poate în trafic. În cursul zilei de 5 iulie 2022, „smardoiul” cu numere de Vrancea a fost văzut, din nou, conducând agresiv, încălcând regulile de circulație și înregistrat. În timp ce se deplasa în zona dintre stațiile CTP Piața Nicolina și Cotnari, camera de bord a tramvaiului l-a surprins pe individ șofând periculos.

Zilele trecute, „smardoiul” cu numere de Vrancea care ar fi agresat un șofer din Iași, folosind spray lacrimogen, a fost văzut conducând agresiv și periculos. Conform spuselor martorilor, deși avea un pasager la bord, bărbatul nu a ținut cont de acest lucru și a efectuat o manevră periculoasă, intrând cu viteză pe linia de tramvai, în fața mijlocului de transport în comun. În ciuda faptului că individului i-ar fi fost suspendat permisul pentru 60 de zile, acesta continuă să fie un pericol pe șoselele din Iași.

„Smardoiul” cu numere de Vrancea se crede regele șoselelor

Conform spuselor unor martori, pe data de 5 iulie 2022, în jurul orei 15:15, între stația Piața Nicolina și Cotnari, din municipiul Iași, șoferul, cunoscut pentru că ar fi agresat o persoană cu spray lacrimogen, în trafic, a fost văzut conducând periculos. Bărbatul care se afla la volan ar fi avut și un pasager în mașină când a efectuat manevrele periculoase.

Camera de bord a mijlocului de transport CTP l-a surprins pe individ, intrând cu viteză excesivă pe linia de tramvai. În ciuda prezenței tramvaiului, șoferul și-a continuat deplasarea pe șine, lucru interzis de legislația rutieră în vigoare.

Mai mulți ieșeni s-au plâns pe rețelele de socializare de comportamentul necorespunzător al bărbatului, după ce ar fi avut de-a face cu acesta în trafic. Individul este deja cunoscut, în municipiul Iași, pentru ravagiile pe care le face pe șosele. În urma incidentului anterior provocat de acesta, polițiștii ieșeni i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile, dar acest lucru nu l-ar fi oprit pe șoferul-problemă.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au transmis faptul că se efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt și pentru luarea măsurilor care se impun.

Șoferul cu tupeu a atacat, luna trecută, un ieșean cu spray lacrimogen

În seara de 29 iunie 2022, s-a creat haos în zona Metalurgiei, din municipiul Iași. Un individ care conducea o mașină cu numere de Vrancea a agresat un alt participant la trafic, pulverizându-i în față spray lacrimogen. Ulterior, bărbatul a urcat înapoi în mașină, continuându-și drumul, neacordând prioritate unui pieton de pe trecere. Șoferii care au fost martori la incident au încercat să ajute victima și au alertat autoritățile.

Reprezentanții poliției ieșene au transmis că i-au aplicat sancțiuni contravenționale făptașului și i-au suspendat permisul de conducere.

„Polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au efectuat verificări cu privire la conflictul dintre două persoane care a avut loc în trafic, în zona Metalurgiei, din municipiul Iași, la data de 29 iunie 2022. Astfel, polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 24 ani care i-a pulverizat spray iritant lacrimogen celuilalt șofer și i-a adresat injurii. De asemenea, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui pieton. Tânărul de 24 de ani a fost sancționat contravențional, conform OUG nr. 195/2002, cu amendă în cuantum de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991 cu amendă în cuantum de 500 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac.

Măsurile polițiștilor nu l-au potolit pe „smardoiul” cu numere de Vrancea care continuă să conducă agresiv prin Iași.

Comentarii
  • Un tigan borat, cu atitudine de cocalar, care conduce in continuare fara sa pateasca nimic! Dar militia zice ca l-a rezolvat!

  • Masea de minte

    Asta trebuie blocat in trafic si aplicat ciocanul in muian. Punct

  • Pai si acum nu i se face dosar penal pentru conducere fara permis ? nu se gasesc doi barbati ieseni sai sparga botul si parbrizul ?

  • Frate Iasi, vrei sa faca revolta si demonstratie provincialii ca sunt atacati de ieseni ? Poate da Domnul si paradeste vreun cazan de boston sau vegasluy si atunci se schilodesc intre ei, nu mai suntem noi amestecati.

  • Mama lu asta din articol

    Promit sa intru in el daca il vad in trafic si o arde aiurea. Daca nu ai nici permis, sanatate ciorutz’…

  • Nu ai ce sa-i faci, omul e prea greu ca sa-l faca cineva.

  • VN03ABY, prima dată când te prind in trafic, îmi pun cupa de la JCB pe fața ta.

  • Aveti ocazia sa vedeti taranoi de VS, BT NT , marlani agresivi care nu respecta nici o regula.
    Unul din cei mai dobitoci si agresivi este un taranoi de BC cu in Renault portocaliu, stomatolog facut pe bani un bou.
    Dar una peste alta politistii de la circulatie pe unde sunt

  • Are dovada valabilă 15 zile, iar dacă face contestație, o să poată conduce încă un an, cel puțin, cam atât durează soluționarea unei plângeri contravenționale. Poliția nu are ce să-i facă mai mult de atât, din păcate.

  • Sa va fut gunoaielor!

    Știri de cacat și comentarii de cacat cu niște bulangii nefericiți care fac care dreg care pun cupe care întra în al care i-o suge lui ala. Și unul nu îl vezi în trafic sa latre, se dau deoparte toți când vad un șofer mai șofer. În spatele unui tel sau a unei tastaturi numai ,,vedete,, pizde masculine!

  • @labagiu ratat

    Cu noul cod rutier, daca se simte cineva lezat de modul in care conduci ca prostul, iti face plangere online, ataseaza proba si esti futut in cur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *